ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

ΣΥΡΙΖΑ Ο.Μ Μεσολογγίου:Κοίτα ποιος μιλάει.....

C:\Users\Συριζα Μεσολογγίου\Desktop\Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ1.png

Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Μεσολογγίου μετά την ανακοίνωση μας όπου καταδείξαμε με απόλυτα πειστικό και τεκμηριωμένο τρόπο το αμέριστο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για την δρομολόγηση και υλοποίηση χρόνιων προβλημάτων του τόπου μας που αναζητούσαν λύσεις. Να σημειώσουμε ότι είχαν προηγηθεί – και έπεται συνέχεια – επισκέψεις κυβερνητικών στελεχών στο Δήμο μας και στην ευρύτερη περιοχή. Μας εγκαλείτε λοιπόν διότι πράττουμε το αυτονόητο για το οποίο δεν πράξατε ποτέ.
Οφείλουμε λοιπόν να κάνουμε δημόσια την αυτοκριτική μας και να παραδεχτούμε τις “ιδεοληψίες” μας να επιμείνουμε στην επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, στην υπεράσπιση της δημόσιας υγείας, παιδείας, τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και γενικότερα του κοινωνικού κράτους. Επίσης τις τομές της συνταγματικής αναθεώρησης, της διοικητικής μεταρρύθμισης, την καθιέρωση της απλής αναλογικής αλλά κυρίως στην “εμμονική μας ιδεοληψία” της πάταξης της διαφθοράς και διαπλοκής.
Σε ό,τι αφορά δε το προνομιακό πεδίο του πολιτικού πολιτισμού της Ν.Δ. θα ήταν χρήσιμο να σας φρεσκάρουμε την μνήμη θυμίζοντάς σας ότι προνομιακό πεδίο ανέκαθεν της παράταξής σας ήταν οι μίζες, τα σκάνδαλα, Siemens, Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ, Ερρίκος Ντυνάν, Παραδικαστικά κυκλώματα, θαλασσοδάνεια ή αλλιώς δανεικά και αγύριστα πάνω από 200 εκατομμύρια Ευρώ κ.λπ. κ.λπ.
Τώρα όσον αφορά την “… προσπάθεια παλαιοκομματικής καπηλείας’’ εκ μέρους μας, προφανώς το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό !!!! δεν το γνωρίζετε.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι, σεβόμενοι το κλίμα των ημερών απ’ την μια και την χρονική συγκυρία που επιβάλλει ο πολιτικός μας πολιτισμός απ’ την άλλη, δεν θα συνεχίσουμε τις δημόσιες αντιπαραθέσεις προς το παρόν τουλάχιστον. Θα αρκεστούμε να σας ευχηθούμε Χρόνια πολλά και καλές γιορτές!!!!
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ Ο.Μ. Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια