Αίτημα του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών δημοτών στα ταμεία του Δημοσίου – Έκδοση Υπουργικής Απόφασης

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike μεσολόγγι

Στο Γραφείο του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εξόδων βρίσκεται η αίτηση του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου με την επισήμανση  προς τις αρμόδιες υπηρεσίες  να προβούν άμεσα στη σύνταξη σχεδίου Υπουργικής Απόφασης με την οποία να ρυθμίζεται η καταβολή χρεών δημοτών προς τα Δημόσια Ταμεία, (Δ.Ο.Υ./ ασφαλιστικά ταμεία).
   Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, υπέβαλλε το σχετικό αίτημα  αρχικά στην αρμόδια Υφυπουργό Οικονομικών κυρία Κατερίνα Παπανάτσιου, καθώς επίσης στον Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης Αν. Πετρόπουλο.
   Όπως επισημαίνεται, οι λόγοι που επιβάλλουν την ένταξη σε πρόγραμμα ρύθμισης οφειλών,  αφορούν προβλήματα που έχουν προκληθεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Οκτωβρίου  σε μεγάλο αριθμό δημοτών, οι οποίοι αδυνατούν να καλύψουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Επιπρόσθετα, το συγκεκριμένο αίτημα του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ενισχύεται από το  γεγονός ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία έχει κηρυχθεί,  έχει λάβει παράταση έως την 23η Οκτωβρίου 2017.
   Στο διαβιβαστικό έγγραφο, η κυρία Κατερίνα Παπανάτσιου επισημαίνει προς την Α.Α.Δ.Ε. πως η ρύθμιση θα περιλαμβάνει δώδεκα ισόποσες μηνιαίες δόσεις, απαλλαγμένες από τυχόν προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής.
     

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.