ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Σε εξέλιξη η ολοήμερη εθελοντική αιμοδοσία (φωτο-βίντεο)


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η εθελοντική ολοήμερη αιμοδοσία που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και  το Σωματείο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτ/νίας στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α. με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας  του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.


Στο χώρο παρευρίσκεται εκπρόσωπος από το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "Φλόγα" με ενημερωτικό υλικό και  υπάρχει η δυνατότητα αγοράς χειροποίητων πασχαλινών λαμπάδων και άλλων αντικειμένων , των οποίων τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο αυτό.



Επίσης στο χώρο παρευρίσκεται  και εκπρόσωπος του ΚΕΔΜΟΠ-"Χάρισε Ζωή" που ενημερώνει για την διαδικασία και προσελκύει  εθελοντές δότες Μυελού των Οστών.


Η αιμοδοσία θα ολοκληρωθεί στις 18:30

Ο εκπρόσωπος της Π.Υ Αγρινίου Επιπυραγός κ.Γιάννης Κρανιάς και ο έφορος του Σ.Ε.Α Αγρινίου κ.Δημήτρης Παπανικολάου δήλωσαν στην κάμερα του agriniolike:



Η πρόεδρος του Σ.Ε.Α Αγρινίου εξέφρασε την ικανοποίηση της για την προσέλευση και την συγκέντρωση πολύτιμων μονάδων αίματος.




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια