Ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 4-6

Αποτέλεσμα εικόνας για agrinio like ζώδια

Κριός
Τη σημερινή μέρα αγαπητέ Κριέ θα πρέπει ότι κίνηση κάνεις να την σκέφτεσαι πολύ καλά από πριν. Υπάρχουν κάποια οικογενειακά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις άμεσα. Φρόντισε να μιλήσεις με φιλικό σου πρόσωπο. Θα περάσεις πολύ καλά αν σταματήσεις να έχεις την αγωνία για να τα κάνεις όλα τέλεια.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και τώρα θα αρχίσουν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα. Φρόντισε να κάνεις μια πολύ καλή έκπληξη στο ταίρι σου και θα έχεις την ανάλογη ανταπόδοση. Το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι να ξέρεις ότι τώρα θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και οι αποδόσεις που έχεις μπορούν να ξεπεράσουν κάποιες προβληματικές καταστάσεις που είχες την προηγούμενη περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν που παρόλο αυτές τις μέρες θα παρασυρθείς και θα κάνεις πολλά έξοδα. Πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και πρόγραμμα.Ταύρος
Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά έντονη αγαπητέ Ταύρε και θα έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες. Θα θέλεις να κάνεις και άλλες δραστηριότητες και να ασχοληθείς με καινούργια πράγματα. Το μυαλό σου θα κατεβάζει συνέχεια καινούργιες ιδέες. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι έχεις κάνει πάρα πολλά μέχρι τώρα και πρέπει λίγο να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου συνεχίζεις και έχεις ερωτηματικά για την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου για μερικά πράγματα. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και είναι σίγουρο ότι πολλές καταστάσεις θα φτιάξουν και θα ξεπεράσεις ότι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι με τις κινήσεις που θα κάνεις τίποτα δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί.

Επαγγελματικές
Θα τα πας πολύ καλά και ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα δεχτείς την βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά καλά και μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.Δίδυμοι
Σήμερα θα έχεις αρκετές εναλλαγές και πολλές ευκαιρίες αγαπητέ Δίδυμε. Το οικογενειακό και το φιλικό σου περιβάλλον θα σου φτιάξει πολύ την διάθεση. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις και επίσης όλα τα καλά που θα έρθουν με τον καλύτερο τρόπο. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ ανεβασμένη.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για την σχέση σου. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε μέσα στον ερωτισμό και τον ρομαντισμό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πρέπει να κινηθείς άμεσα γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν. Η σεξουαλικότητά σου είναι πολύ ανεβασμένη!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδια σου. Το μέλλον σου διαγράφεται πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν και νιώθεις καλύτερα. Φρόντισε αυτή την ημέρα να περιορίσεις τα έξοδα σου γιατί θα παρασυρθείς σε αγορές.Καρκίνος
Τη μέρα αυτή αγαπητέ Καρκίνε θα πρέπει ότι κίνηση κάνεις να την σκέφτεσαι πολύ καλά από πριν. Υπάρχουν κάποια οικογενειακά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις άμεσα. Φρόντισε να μιλήσεις με φιλικό σου πρόσωπο. Θα περάσεις πολύ καλά αν σταματήσεις να έχεις την αγωνία για να τα κάνεις όλα τέλεια.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και τώρα θα αρχίσουν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα. Φρόντισε να κάνεις μια πολύ καλή έκπληξη στο ταίρι σου και θα έχεις την ανάλογη ανταπόδοση. Με τον Άρη να επισκέπτεται το ζώδιο σου από σήμερα και στο εξής το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι να ξέρεις ότι τώρα που τα άστρα σε ευνοούν θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες και την ονειρευόσουν εδώ και πολύ καιρό.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και οι αποδόσεις που έχεις μπορούν να ξεπεράσουν κάποιες προβληματικές καταστάσεις που είχες την προηγούμενη περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν που παρόλο αυτές τις μέρες θα παρασυρθείς και θα κάνεις πολλά έξοδα. Πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και πρόγραμμα.Λέων
Σήμερα η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη αγαπητέ Λέοντα. Οι καλές εξελίξεις και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα σε κάνουν να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και θα διώξεις μακριά ότι σε αγχώνει και σε καταπιέζει.

Αισθηματικές
Έχεις φέρει το ταίρι σου πολύ κοντά σου και μπορείς να συζητήσεις και να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν στην σχέση σου εδώ και καιρό. Φρόντισε τώρα που σε ευνοεί η διαλλακτικότητα και η ενεργητικότητα σου να εξωτερικευτείς περισσότερο και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και θα φέρουν ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Επαγγελματικές
Αυτή την ημέρα θα πρέπει να δεις μερικά πράγματα στην δουλειά σου πιο χαλαρά. Τα έχεις φέρει όλα στα μέτρα σου και μπορείς από εδώ και πέρα και υλοποιείς τα σχέδια που είχες στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξορμήσεις και να κάνεις έξοδα γιατί πάλι θα αρχίσεις από εκεί που ξεκίνησες.Παρθένος
Και να που γίνεται λοιπόν σήμερα.... σου φτιάχνει την διάθεση το οικείο περιβάλλον και πάλι αγαπητέ Παρθένε. Όμως θα σε βρει μέσα σε τόσες υποχρεώσεις άγχος και πολύ τρέξιμο, για να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα με τον τρόπο που θέλεις. Φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και να χαλαρώσεις λίγο ώστε να μπορέσεις να περάσεις καλά και να βγάλεις εις πέρας όλα τα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν ξεκολλήσεις και ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που σε στεναχώρησαν που έχουν γίνει και πέρασαν. Άλλωστε οι πλανήτες σου κάνουν τα σινιάλα τους για να περάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο ερωτικά και ρομαντικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μια καινούργια γνωριμία θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά και σε αγχώνουν αρκετά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις λόγω του άγχους σου και να ξέρεις ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο.Ζυγός
Η ημέρα αυτή θα είναι αρκετά έντονη σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Ζυγέ. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Σε βεβαιώνω ότι θα βρεις την χρυσή τομή. Απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν σημασία.

Αισθηματικές
Θα σου δοθούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να μιλήσεις και να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Κάνε ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η ζωή και η τύχη θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές της για να βρεις αυτό το ταίρι που θα σε κάνει να έχεις πολύ ευτυχία!

Επαγγελματικές
Φρόντισε αυτή την ημέρα να περάσεις χαλαρά στην δουλειά σου και μην τρώγεσαι συνέχεια. Μπορείς να κάνεις και κάτι καινούργιο γιατί θα έχεις πολλές καθυστερήσεις. Μπορείς επίσης να μιλήσεις για κάποιες καινούργιες συμφωνίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου αυτή την ημέρα θα πρέπει να προσέχεις. Μην κάνεις σπατάλες και απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα.Σκορπιός
Αυτή τη μέρα αγαπητέ Σκορπιέ μπορείς να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον και στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον αισθηματικό. Η εξυπνάδα που έχεις θα στρώσει πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν. Με την εύνοια των καταστάσεων που ο ίδιος δημιούργησες θα μπορέσεις να βάλεις πολλά θέματα που σε απασχολούν σε καλή σειρά.

Αισθηματικές
Είσαι από τα ζώδια που πάντα κάνουν ευχάριστες εκπλήξεις. Αυτό θα κάνεις και αυτή την ημέρα στο ταίρι σου. Από τον ερωτισμό σου και τον ρομαντισμό δεν το συζητώ έχεις μπόλικα από αυτά και θα κάνεις το ταίρι σου να πετάει από την ευτυχία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει να χαρείς.

Επαγγελματικές
Οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου είναι πολύ καλές. Αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που θα σε βγάλουν από την πορεία σου και φρόντισε να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις αρκετά αυτή την ημέρα. Απόφυγε να κάνεις σπατάλες και να προσέξεις τις οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να κλείσεις.Τοξότης
Η σημερινή μέρα αγαπητέ Τοξότη σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της και θα δεις ότι πάρα πολλές καταστάσεις αλλάζουν προς το καλύτερο. Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις και τα προβλήματα που έχεις σε έχουν κουράσει και σε αγχώνουν και πάρα πολύ. Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές
Θα αρχίσεις να βλέπεις μερικές καταστάσεις στην σχέση σου με διαφορετικό μάτι και θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβλήματα που σε αγχώνουν. Η σωστή σκέψη αλλά και η γοητεία σου σε ευνοούν αλλά θα φτάσουν και τον ερωτισμό σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι με τις καλές επιρροές της θέλησης σου και της εξυπνάδας σου, θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες τόσο καιρό.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Πρέπει να χαλαρώσεις να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου είναι γερές. Στα οικονομικά σου έχεις καταφέρει και έχεις ισορροπήσει και πολλές υποχρεώσεις που είχες και τις έχεις βάλει σε σειρά. Απόφυγε να παρασυρθείς σε σπατάλες αυτές τις μέρες.Αιγόκερως
Αυτή την ημέρα οι υποχρεώσεις και το πολύ τρέξιμο συνεχίζονται αγαπητέ Αιγόκερε. Αλλά η διαφορά είναι ότι αυτή την περίοδο με ότι καταπιαστείς θα έχεις απόλυτη επιτυχία. Η καθημερινότητα σου θα γίνει καλύτερη και θα μπορέσεις να μιλήσεις και με φιλικά σου πρόσωπα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Με τους πλανήτες να σε ευνοούν αυτή τη μέρα δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς και γενικά αυτό ισχύει για όλη αυτή την περίοδο. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κινήσου ανάλογα και είναι σίγουρο ότι θα βρεις το καλύτερο ταίρι που θέλεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θέλεις να κάνεις και πάλι αλλαγές για να την κάνεις καλύτερη. Μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν καλό θα είναι να τις σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα.Υδροχόος
Η ημέρα θα είναι πολύ καλή για εσένα αγαπητέ Υδροχόε. Θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικές να αλλάζουν προς το καλύτερο και θα αισθανθείς καλύτερα ψυχικά. Θα περάσεις μέσα στην ηρεμία και την χαλαρότητα ότι τα πράγματα τα έχεις φέρει στον δρόμο που θέλεις.

Αισθηματικές
Κάποια προβλήματα και καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου τώρα παίρνουν τέλος. Θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του και να βρεις τις λύσεις που θα σου δώσουν την ευτυχία και την ικανοποίηση. Φρόντισε να οργανώσεις κάποια απόδραση με το ταίρι σου θα το κάνεις χαρούμενο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κάνε λίγο υπομονή και σου εγγυώμαι ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και αρχίζεις και κάνεις κινήσεις για τα επόμενα σου βήματα. Απόφυγε να τα κάνεις όλα εσύ. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τις αγορές σου και τα πολλά έξοδα γιατί πολύ εύκολα αυτή την περίοδο θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.Ιχθείς
Με το καλημέρα της ημέρας αγαπητέ Ιχθύ όλα θα πάνε πολύ καλά και σε αυτό συνδράμουν πολύ τα οικεία σου πρόσωπα και σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις πολύ δυναμισμό για να προλάβεις τις πολλές υποχρεώσεις που θα έχεις.

Αισθηματικές
Το καλό πλανητικό σκηνικό σου φωνάζει να κάνεις το κλίμα ακόμη περισσότερο ερωτικό και ρομαντικό. Την περίοδο αυτή θα έχεις πολύ καλές προοπτικές με τον σύντροφο σου και θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι αυτή την περίοδο έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Προτάσεις που θα σου κάνουν θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου αυτή την ημέρα θα πρέπει προσέχεις αρκετά τις κινήσεις που κάνεις γιατί θα έχεις αρκετά προβλήματα με έξοδα που θα παρουσιαστούν.

προβλέψεις:tlife.gr
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.