ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Συννεφιές και τοπικές βροχές

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός

Τις πρώτες ώρες της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2017 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Όμως από νωρίς το πρωί θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την κεντρική και δυτική Στερεά, την Ήπειρο, της Θεσσαλία, και την κεντρική και δυτική Μακεδονία, ενώ υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις κυρίως στην Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν στις παραπάνω περιοχές, ενώ παράλληλα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, καθώς και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο. Κατά τόπους βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειώνονται έως και το πέρας της ημέρας, κυρίως στην Πελοπόννησο και στα ορεινά ηπειρωτικά. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές στα νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι μόνο στο νοτιοδυτικό Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο από 15 έως 29, στη Θεσσαλία και την υπόλοιπη Στερεά από 16 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 29, στα νησιά του κεντρικού και βόρειου Αιγαίου από 16 έως 31, και στα νησιά του νότιου Αιγαίου από 16 έως 28.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το πρωί θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το πρωί θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις, κυρίως στα ορεινά του νομού το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια