ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Μεγάλη επιτυχία για την εθελοντική αιμοδοσία στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας



Με μεγάλη επιτυχία και με πλήθος συμμετοχών από τους πολίτες πραγματοποιήθηκε σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοκαρνανίας, στην Ι.Π. Μεσολογγίου.

Την πολύ επιτυχημένη προσπάθεια διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου με την αρωγή του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και της Νοσοκομειακής Μονάδας Μεσολογγίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας ενώ παρεβρέθησαν σε αυτήν, μεταξύ άλλων, ο Διοικητής Στρατοπέδου του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων της Ι.Π.Μεσολογγίου κ. Δ. Σπύρου, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Ν. Καραπάνος και Θέρμου κ. Σπ. Κωνσταντάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων κ. Ι. Λύτρας, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Ν. Μπαλαμπάνης.


Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά δήλωσε σχετικά: «Το αίμα είναι κάτι που δεν παράγεται ούτε αντικαθίσταται και ο μόνος τρόπος εξεύρεσής του είναι μέσω της διαδικασίας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο. Είναι μια πράξη ανάληψης κοινωνικής ευθύνης, που συμβάλλει στην καλλιέργεια ενός πολιτισμού αλληλεγγύης εκεί που κινούμαστε και δρούμε καθημερινά.



Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι πρότυπο πανελληνίως στην εθελοντική αιμοδοσία. Για του λόγου το αληθές έχουμε προχωρήσει την διαγωνιστική διαδικασία για την προμήθεια δύο νέων σύγχρονων κινητών μονάδων αιμοδοσίας κόστους 170.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους συμμετείχαν και κυρίως τον απλό κόσμο που πρόσφερε ζωή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια