Πολιτιστικές εκδηλώσεις "ΜΕΣΑΡΙΣΤΕΙΑ 2017"


   Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαρίστης Αιτωλοακαρνανίας «Ο Άγιος Νικόλαος», ιδρύθηκε το 1976. Εδώ και 40 χρόνια στόχος του είναι η ενεργός παρέμβαση στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού και της ευρύτερης περιοχής. Συγκεκριμένα, σκοπός του Συλλόγου είναι η πολιτιστική και πνευματική καλλιέργεια της κουλτούρας και της παράδοσής μας, μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων ιστορικού, πολιτιστικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου, όπως ομιλίες, εκθέσεις και άλλα δρώμενα.

Ο Σύλλογος μας έχει τη χαρά να κηρύξει την έναρξη της προετοιμασίας των ΜΕΣΑΡΙΣΤΕΙΩΝ 2017, του καινούριου πολιτιστικού θεσμού, ιδιαιτέρως σημαντικού για το χωριό μας, αλλά και για ολόκληρη τη Μακρυνεία, τον οποίο με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάσαμε πέρυσι. Φιλοδοξία, θυμίζουμε του νέου θεσμού των «ΜΕΣΑΡΙΣΤΕΙΩΝ», είναι να φιλοξενεί κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Αυγούστου εκδηλώσεις τέχνης & πολιτισμού, οι οποίες θα προάγουν τις παραδόσεις μας και θα συνοδεύονται με γλέντι και πολλή χορό.

Το πρόγραμμα των ΜΕΣΑΡΙΣΤΕΙΩΝ 2017, στις 15 Αυγούστου και ώρα 23:00, αναμένεται να ξεκινήσει με παραδοσιακούς χορούς, αρχικά με το χορευτικό τμήμα του χωριού μας και εν συνεχεία με υπόλοιπα χορευτικά τμήματα της Μακρυνείας και της ευρύτερης περιοχής.

Η βραδιά θα συνεχίσει με μια σειρά καλλιτεχνών οι οποίοι θα μας χαρίσουν όμορφες στιγμές με πολλή χορό και διασκέδαση. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Τζούμας, ο Γιώργος Βλαχοδήμος, ο Κώστας Μπάος και η Λαμπρινή Πολιτοπούλου με την παρέα τους αναμένεται να μας διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ένα αξέχαστο βράδυ σας περιμένει.


Εκπλήξεις και πολλά δώρα επίσης σας περιμένουν στη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου μας! Η συμβολή σας στην προσπάθειά μας αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τίποτα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς τη δική σας στήριξη. Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να γίνει χορηγός, παρακαλούμε για την οικονομική σας βοήθεια, έως τις 4 Αυγούστου, προκειμένου να σας εντάξουμε στη λίστα των χορηγών μας για διαφήμιση, προβολή. (Στείλτε μας τα μηνύματα σας στη σελίδα μας στο Facebook)

Καλωσορίζουμε, λοιπόν τα «ΜΕΣΑΡΙΣΤΕΙΑ 2017» και σας περιμένουμε να γλεντήσουμε όλοι μαζί!


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.