ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Έκλεψαν 3000 ευρώ από ηλικιωμένη στην Αμφιλοχία και συνελήφθησαν στην Λάρισα

Οι δράστες μαζί με ένα συνεργό τους, που αναζητείται, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ
Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike σύλληψη

Συνελήφθησαν, χθες (14-7-2017) το απόγευμα, στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Αμφιλοχίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 21 και 39 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες ενεργώντας από κοινού με έναν συνεργό τους που αναζητείται, μετέβησαν με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής στο ανοιξιάτικο Αμφιλοχίας, όπου με τη μέθοδο της  απασχόλησης, της αφαίρεσαν μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Στο πλαίσιο άμεσων και συστηματικών ερευνών των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, εξιχνιάστηκε η κλοπή, ενώ εντοπίστηκαν οι δύο δράστες στη Λάρισα και συνελήφθησαν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των δραστών και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (425) ευρώ, το οποίο θα αποδοθεί στην ηλικιωμένη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια