ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ναυπακτία:Εντοπίστηκε μικρή φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης(φωτο)


Εντοπίστηκε σε ορεινό χωριό της Ναυπακτίας φυτεία με δώδεκα

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από (500) γραμμάρια λαθραίου καπνού, μια ζυγαριά ακριβείας, (30) ναρκωτικά δισκία και σπόροι κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, σε ορεινό χωριό της Ναυπακτίας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, εντόπισαν φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε ορεινή δασική περιοχή της Ναυπάκτου, όπου καλλιεργούνταν δώδεκα δενδρύλλια της ναρκωτικής ουσίας, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.


Στο χώρο της φυτείας βρέθηκε ένα λάστιχο ποτίσματος το οποίο κατέληγε στην οικία του 57χρονου δράστη, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε διάφορα σημεία, (258) γραμμάρια λαθραίου καπνού, τριάντα ναρκωτικά δισκία και μια ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, σε έρευνες που ακολούθησαν σε δεύτερη οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη (298) γραμμάρια λαθραίου καπνού, (14) γραμμάρια σπόρων κάνναβης και υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια