ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Στράτο,Βόνιτσα και Στάνο

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Στράτο Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 25χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο 26χρονοι ημεδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στο Στάνο Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, απέρριψε στο οδόστρωμα μια συσκευασία που περιείχε (3,1) γραμμάρια κάνναβης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκίνητου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πλαστικός τρίφτης κάνναβης με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.
φωτο αρχείου ΕΛ.ΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια