Αναβάλλεται η σύσκεψη με τον Γαβρόγου για τα Πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου


Αύριο στις 11 το πρωί επρόκειτο να πραγματοποιηθεί κατόπιν αιτήματος του δήμου Αγρινίου συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου για τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου,όπως αναφέρουν τοπικά μέσα του Αγρινίου ,τα οποία είχαν ενημερωθεί από τον Δήμο Αγρινίου για την επικείμενη συνάντηση(το agriniolike δεν είχε καμία ενημέρωση).

Ωστόσο υποχρεώσεις που προέκυψαν στο πρόγραμμα του Κώστα Γαβρόγλου μετέθεσαν τη σύσκεψη για την επόμενη Παρασκευή κατά πάσα πιθανότητα,σύμφωνα με το agrinioculture.gr.

Σε κάθε περίπτωση έχει αποφασιστεί στη σύσκεψη να συμμετάσχουν η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χρ. Σταρακά, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Π.Τσιχριτζής, φυσικά ο δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου και πιθανότατα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος. Από τη σύσκεψη -όποτε γίνει- αναμένεται να εξαχθούν συμπεράσματα για το μέλλον των τμημάτων στο Αγρίνιο, όταν φαίνεται σις προθέσεις της Κυβέρνησης για το χάρτη της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αιτωλοακαρνανία να είναι ένα Ίδρυμα σε επίπεδο νομού, κάτι που συνεπάγεται μία ιδιότυπη συνένωση των Τμημάτων του ΤΕΙ στο Μεσολογγίου και των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Αγρινίου. Ένα όμως τέτοιο ενδεχόμενο θα αποτελέσει «κόκκινο πανί» για την ακαδημαϊκή κοινότητα του Αγρινίου….


Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι αυτός ο τίτλος.Ο τίτλος έπρεπε να γράφει,τους γείωσε πάλι ο Γρβρόγλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βάλουν τον δικό μας τον νικο καραπάννο ,να το κανονίσει σε χρόνο ντετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.