Αγρίνιο:Απετράπησαν τρεις πλειστηριασμοί


Απετράπησαν τελικά σήμερα το μεσημέρι οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί επαγγελματικής στέγης.

Μέλη της ΛΑ.Ε, του Σωματείου «Δικαίωμα στη Ζωή»αλλά και απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στους χώρους του δικαστικού μεγάρου Αγρινίου λίγο μετά τις 15:00 και περίπου 2 ώρες αργότερα και μέσα σε κλίμα έντασης,όταν εμφανίστηκε η συμβολαιογράφος, κατάφεραν να αποτρέψουν την κατάθεση προσφορών από ιδιώτες.

Το γεγονός το ανέφερε και ο επικεφαλής της παράταξης "Ανυπότακτο Αγρίνιο"Στέλιος Μερμίγκης κατά την συζήτηση των προ ημερησίας θεμάτων και ανακοινώσεων στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο,καλώντας την Δημοτική Αρχή να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ενάντια στους επόμενους 8 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς της Τετάρτης 26-7-2017.


Η ανακοίνωση της ΛΑ.Ε

Νέα ματαίωση τριών πλειστηριασμών επαγγελματικής στέγης συνέβη, σήμερα Τετάρτη 19 Ιούλη, στο Αγρίνιο.

Στα Δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί από τις 3 το μεσημέρι πολύς κόσμος, μετά από κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής  Αιτωλ/νίας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και του Σωματείου της πόλης «Δικαίωμα στη Ζωή». Ενεργητική ήταν η παρουσία του Εμπορικού συλλόγου της πόλης  δια του προέδρου του και μελών του Δ.Σ.,  της Ομοσπονδία Επαγγελματιοβιοτεχνών Αιτωλ/νίας διά του προέδρου της. Παρών ήταν κι ο Πρόεδρος της Β ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας και πολλοί ενεργοί πολίτες του Αγρινίου και της γύρω περιοχής, καθώς και πολλοί έμποροι- επαγγελματοβιοτέχνες.

Η αγωνιστικότητα, ο παλμός και η αποφασιστικότητα των συγκεντρωμένων, που ξεπέρασε τους 150 ανάγκασε τη συμβολαιογράφο να φύγει άπρακτη, από την αίθουσα των δικαστηρίων, μετά από περισσότερο από μια ώρα παρουσίας της στην έδρα.
Να σημειωθεί η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, που διακριτικά προστάτευε την συμβολαιογράφο, την ώρα της παρουσίας της στην αίθουσα.

Το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς διαρκώς  βρίσκει όλο και περισσότερο ανταπόκριση από τους Αιτωλοακαρνάνες  και μαζικοποιείται μέρα με τη μέρα. Η προσπάθεια των μελών της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην ανάπτυξη του κινήματος είναι  καταλυτική!
Στόχος της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ η ανάπτυξη ενός πλατιού κινήματος αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών, όπου θα κυριαρχεί το μήνυμα, κανένας μόνος του στους πλειστηριασμούς, κανένας μόνος μπροστά τη μνημονιακή λαίλαπα!
Καλούμε τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας και γιγαντώσουν το κίνημα αλληλεγγύης, το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας!
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com

1 σχόλια:

  1. Οι πλειστηριασμοί έγιναν από χθες το βράδυ με την ηλεκτρονική προσφορά των τραπεζών.Σήμερα απετράπησαν οι προσφορές των ιδιωτών ,όμως τα κτήρια χάθηκαν ,πήγαν στις τράπεζες.Μην δημοσιεύετε τα στοιχεία μου ,απλά σας τα στέλνω για να το ψάξετε λίγο ,καθώς από ότι φάινεται δεν γνωρίζετε τις διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.