ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Δροσίζει από σήμερα Δευτέρα

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 αρχικά αναμένεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά, και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα ενισχυθούν και να επεκταθούν στα πεδινά και προς το βράδυ στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μεγάλη πτώση που κατά τόπους θα φτάσει τους 10 βαθμούς. Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν ενίσχυση και για μικρά χρονικά διαστήματα θα φτάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς, στη δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά από 18 έως 31, στη Θεσσαλία, την υπόλοιπη Στερεά και την Πελοπόννησο από 23 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 30, στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 35, και τοπικά στη Ρόδο και την νότια Κρήτη έως 37.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, όμως προς το βράδυ θα ενισχυθούν περαιτέρω και θα φτάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς ίδιας έντασης. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο θα φτάνουν τοπικά και τα 9 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 28 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 27 έως 32 βαθμούς.

Στη Λέσβο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο προς το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια