Σ.Ε.Ν.Α-Ε.Ι.Ν.ΑΑ:Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

Αποτέλεσμα εικόνας για agrinio like νοσοκομείο

Αλγεινή εντύπωση μας έκανε η έκδοση ανακοίνωσης της ΝΟΔΕ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως απάντηση στα πεπραγμένα της διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου.

 Το κόμμα που μέχρι χθες κυβερνούσε τον τόπο και εφάρμοσε τις πιο σκληρές πολιτικές κατεδαφίζοντας με ποικίλους τρόπους το δημόσιο σύστημα υγείας προς δόξα των δικών τους παιδιών, το κόμμα που μοίραζε δημόσιο χρήμα από τα μαύρα ταμεία του ΚΕΛΠΝΟ σε υμέτερους και κούναγε το δάκτυλο στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους ως υπεύθυνους για την κρίση της χώρας μας, νοιάζεται δήθεν για την άσχημη  κατάσταση του νοσοκομείου μας. Πολύ αργά για δάκρυα κύριοι της ΝΔ.

 Η κατάσταση και στο χώρο αυτό δεν θα βελτιωθεί αλλάζοντας διαχειριστή και μάλιστα μ’ έναν αποτυχημένο όπως εσείς, αλλά με την ριζική ρήξη και ανατροπή με όλους εκείνους που εφαρμόζουν τέτοιες πολιτικές κοινωνικής καταστροφής.

Υ.Γ.

Η μόνη προσφορά της ΝΔ στα θέματα υγείας της πόλης μας είναι η μαρμάρινη πλάκα με τα ονόματα της τότε πολιτικής ηγεσίας στην είσοδο του νοσοκομείου μας καθώς και η διασύνδεση του με τις ιδιωτικές μονάδες τεχνητού νεφρού.


Τα Δ.Σ.

Σ.Ε.Ν.Α.

Ε.Ι.Ν.Ν.ΑΑ.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.