ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο :Διψάνε στο συνοικισμό Παλιοκάλυβα,καταγγέλλουν αδιαφορία από την ΔΕΥΑΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress kaino;yrgioΤριτοκοσμικές καταστάσεις από την έλλειψη νερού καταγγέλλουν Δημότες του Καινουργίου που διαμένουν στο οικισμό "Παλιοκάλυβα" μετά το νεκροταφείο της Χρυσοχεριάς.
Όπως ανέφεραν στο kainourgiopress κάτοικοι ,εδώ και περίπου ένα μήνα μετράνε το νερό με το σταγονόμετρο στην κυριολεξία αφού οι υψηλές θερμοκρασίες και η μεγάλη κατανάλωση δεν επιτρέπουν στο νερό να φθάσει στην περιοχή.
Το πρόβλημα εστιάζεται στην αυτόνομη δεξαμενή από την οποία τροφοδοτούνται και όταν η στάθμη λόγω της υπερκατανάλωσης πέσει είναι αδύνατη η παροχή νερού από το δίκτυο.

Πολλές φορές μάλιστα δεν έχουν νερό για σχεδόν ολόκληρη  μέρα ,ενώ για τις ανάγκες κατανάλωσης αγοράζουν νερό.

Μπάνιο κάνουν όπως παλιά... με το λάστιχο,ενώ πλυντήριο βάζουν όποτε...

Σύμφωνα με καταγγέλλουσα  έχουν απευθυνθεί στον πρόεδρο του Καινουργίου ,ο οποίος ενημέρωσε την ΔΕΥΑΑ για το πρόβλημα,καθώς πλέον όλο το κομμάτι της ύδρευσης έχει περάσει στην ΔΕΥΑΑ,ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί επίσημη απάντηση ως προς τις ενέργειες για την λύση του προβλήματος.Όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα και η ίδια έχει απευθυνθεί πολλές φορές στην ΔΕΥΑΑ εισπράττοντας αδιαφορία.

Οι κάτοικοι ετοιμάζουν κινητοποιήσεις και μάλιστα αναμένεται όπως ισχυρίζεται να διαβιβάσουν το πρόβλημα στην εισαγγελία του Αγρινίου.

Το kainourgiopress επικοινώνησε με τον κ.Ευθυμίου,ο οποίος αναγνωρίζει το δίκιο των κατοίκων,όμως όλα εξαρτώνται από την ΔΕΥΑΑ  στην οποία έχει διαβιβάσει το πρόβλημα.

Τα στοιχεία της αναγνώστριας είναι στην διάθεση του kainourgiopress

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια