ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το νερό νεράκι λένε από χθες οι κάτοικοι της Δ.Ε Παρακαμπυλίων του Δ. Αγρινίου

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress διακοπή


Σταγόνα νερό στην κυριολεξία δεν έχουν δει από χθες το απόγευμα μετά τις 5 οι κάτοικοι κοινοτήτων Αγίου Βλασίου και όλης της κοινότητας Ποταμούλας – «Πόσο δύσκολο είναι να στείλουν μια υδροφόρα να έχουμε νερό να πιούμε;» λένε οι κάτοικοι στο agrinioreport.com .

Συγκεκριμένα στους οικισμούς Αυλακές, Αμπελίων, Κράψη, Κυπαρίσσου, Μπόκρη, Σκαλτίνα, Κελάκια δεν υπάρχει καθόλου υδροδότηση από χθες λόγο ολικής καταστροφής του μοτέρ άντλησης που υδροδοτεί τις κοινότητες από την παραλίμνια περιοχή του Αχελώου.

Οι κάτοικοι αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι επικοινώνησαν με το agrinioreport.com τονίζοντας το μεγάλο τους πρόβλημα το οποίο όπως τους ενημέρωσαν θα λυθεί μάλλον αύριο που θα ανοίξουν οι εταιρίες γιατί «δυστυχώς η βλάβη έπεσε Σαβ/κο και στα επόμενα δύο με τρία 24ωρα ,το πρόβλημα θα έχει λυθεί» όπως χαρακτηριστικά τους είπαν.

«Και εντάξει η βλάβη έπεσε Σαβ/κο, το καταλαβαίνουμε, μια υδροφόρα δεν έπρεπε να σταλεί για τις άμεσες ανάγκες μας; Δεν είμαστε άνθρωποι εμείς; Καλοκαίρι είναι πως θα πλυθούμε, θα μαγειρέψουμε, είμαστε σοβαροί; Είμαστε από χθες χωρίς νερό και θα μείνουμε άλλα δυο με τρία 24ωρα χωρίς σταγόνα νερού; Να μείνουν οι υπεύθυνοι μαζί μας για να δουν την γλύκα αν θα περίμεναν » μας είπαν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι.

Πολλά τα προβλήματα το τελευταίο διάστημα σε πολλά σημεία του δήμου Αγρινίου στην υδροδότηση με την αγανάκτηση των κατοίκων των περιοχών που έχουν πρόβλημα να χτυπά κόκκινο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια