ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για την διεύρυνση της κατάργησης της Κυριακάτικης Αργίας

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike εμπορικός

Με αφορμή την ψήφιση του «νέου» νόμου που διευρύνει επί  πλέον την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας και δρομολογεί τελικά την πλήρη κατάργησή της αλλά και εν όψει των κινητοποιήσεων των ιδιωτικών υπαλλήλων σε όλη τη χώρα που έχουν προαναγγελθεί για την Κυριακή 16-7-2017, αντί νέου Δελτίου Τύπου επαναδημοσιοποιούμε Δελτίο Τύπου του Συλλόγου μας που εκδόθηκε στις 25-7-2013 (4 χρόνια πριν δηλαδή).
Τους συνειρμούς και τα συμπεράσματα τα αφήνουμε στην νοημοσύνη και την κρίση κάθε καλόπιστου συναδέλφου και συμπολίτη.
   
  ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ο ΕΡΜΗΣ
ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΗΣ  1911
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ  8-ΑΓΡΙΝΙΟ 30100
ΤΗΛ.: 2641031569
FAX: 2641057390
e-mail: esagrinio@in.gr
http://ermaikistili.blogspot.com

ΑΓΡΙΝΙΟ:25-7-2013
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:15826
ΑΡΙΘΜ. ΑΡΧ.: Φ/1/β

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!

Αυτοί που νομοθέτησαν για την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας είναι οι ΙΔΙΟΙ που με την ψήφο τους έχουν εγκρίνει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα τα τελευταία χρόνια και έχουν οδηγήσει τους πολίτες στην έσχατη απελπισία και το σύνολο της κοινωνίας σε μια πρωτόγνωρη ανθρωπιστική κρίση.

→ Όλους αυτούς, τα κόμματα της συγκυβέρνησης,  (μαζί και τους τοπικούς  εκπροσώπους τους φυσικά) τους χαρακτηρίζουμε πολιτικά ανδρείκελα .
→ Βαποράκια των συμφερόντων των εντολέων τους και των υπερεθνικών αφεντικών τους.  
→ Είναι εχθροί των συμφερόντων αυτών που εμείς συνδικαλιστικά εκπροσωπούμε, των μικρών εμπόρων, της οικογενειακής επιχείρησης, των αυτοαπασχολούμενων.
→ Η κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας είναι ένας ακόμη κρίκος στην πολιτική της σχεδιασμένης εξόντωσης των χιλιάδων μικρών εμπόρων, αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματοβιοτεχνών.
→ Έρχονται να την επιβάλλουν σε μια χειμαζόμενη τάξη υπερχρεωμένων έως και χρεοκοπημένων εμπόρων – επαγγελματιών, που τους έχουν πνίξει τα τοκογλυφικά τραπεζικά δάνεια, η πλήρης καταβαράθρωση του τζίρου, τα κάθε λογής και χωρίς σταματημό χαράτσια, που κλείνουν κάθε μέρα ραντεβού με τον θάνατο μιας και οι 8 στους 10 δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη πια.
→ Και της υποκρισίας το κορύφωμα: ΄΄ βάζουν και τα κάθε λογής παπαγαλάκια των Αθηναϊκών μέσων παραπληροφόρησης να διαλαλούν ότι το κάνουν για το καλό μας δήθεν ΄΄ .
Θέλουμε να είμαστε σαφείς.
Τους θεωρούμε εχθρούς .
Είναι οι δήμιοι του κλάδου μας αλλά και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας.
Πρέπει - και αυτό θα γίνει -  να τιμωρηθούν και να καταδικαστούν ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Έχουμε κρίση, θα έχουμε και μνήμη.


                                                                             ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.



Υ.Γ.: Αυτονόητη είναι η στήριξή μας με κάθε μέσο στις κινητοποιήσεις και τους αγώνες των ιδιωτικών υπαλλήλων την Κυριακή 16-7-2017.

                                                                                                           ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια