Επέστρεψαν τα κορίτσια του Ιωνικού από το camp του Αιγίου.Με πολλές ωραίες εικόνες και εμπειρίες επέστρεψαν τα κορίτσια του Ιωνικού από το camp του Αιγίου.

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι δύο αθλήτριες  του Π.Α.Σ. Ιωνικός΄80 Volleyball Γεωργούση Μαρία και Σιακαβέλλα Μιρένα που μετείχαν στο camp που οργάνωσε στο Αίγιο το Portaria Volley Camp από 24 έως 29 Ιουνίου.Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων, το ωραίο φυσικό περιβάλλον και η φιλοξενία ήταν η βάση για καλές προπονήσεις στο παρκέ του γυμναστηρίου Αιγίου αλλά και την ανάπτυξη φιλικών σχέσεων των κοριτσιών μεταξύ τους από διάφορες περιοχές και ομάδες.
Είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του Volley και μέσα από προσεγμένα προγράμματα προπονήσεων να μάθουν πολλά για το αγαπημένο τους άθλημα.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό των ξενοδοχείων, όλο το προπονητικό team (Νικολάκης Γ.- Μακρυκώστας Γ. Λεγάτου Ε.-Πετίδης Γ.-Βαρατάσης Χ.)  με τις γνώσεις του και τις συμβουλές  που έδωσε στις αθλήτριες όλες τις ημέρες του camp. Επίσης να ευχαριστήσουμε την Κα Καλφίδου που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τα κορίτσια μας.
Ραντεβού του χρόνου το καλοκαίρι.

Αυτά δηλώθηκαν από το Volleyteam του Π.Α.Σ. Ιωνικός΄80


Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.