ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αφιέρωμα Travel Magazine στην Λευκάδα


Την έγκριση τουριστικής προβολής του Δήμου με διαφημιστική 6σέλιδη καταχώριση στο εξειδικευμένο στον τουρισμό περιοδικό Τravel Μagazine Θεσσαλονίκης αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από εισήγηση του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού Θ. Περδικάρη.

Το αφιέρωμα θα δημοσιευτεί στην έντυπη έκδοση του Σεπτεμβρίου 2017, όπου η Διεθνής Έκθεση και θα είναι στην αγγλική γλώσσα.

Θα απευθύνεται κυρίως στην κινέζικη αγορά (κυβερνητικούς αξιωματούχους, τοπικούς κυβερνήτες, δημάρχους, επιχειρηματίες, εμπόρους, εκθέτες, tour operstors, δημοσιογράφους κ.α. που θα είναι στη Θεσσαλονίκη, αφού η Κίνα είναι εφέτος για πρώτη φορά τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ. Συμμετέχει μάλιστα με δικό της επιβλητικό περίπτερο, στο πλαίσιο των διμερών επαφών των δύο κυβερνήσεων με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από Κίνα προς Ελλάδα.

Το περιοδικό θα διανεμηθεί επίσης δωρεάν και σε εκθέτες-επισκέπτες από δεκάδες άλλες χώρες που θα συμμετέχουν στη ΔΕΘ (συνολικά 10.000 αντίτυπα).

Στην έκδοση συμμετέχει με ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώρηση στο οπισθόφυλλο και ο ΕΟΤ.
Στο συγκεκριμένο τουριστικό αφιέρωμα των έξη (6) σελίδων θα προβληθούν όλα τα αξιοθέατα του Δήμου μας με προτάσεις για ποικίλες μορφές θεματικού τουρισμού.
Επίσης θα περιλαμβάνει κείμενα και φωτογραφίες που θα αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νησιών μας.

Από το Δήμο Λευκάδας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια