ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνεργασία της ΑΕΚ με Α.Ο Αγρινίου



Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει  σήμερα (29/08) την έναρξη συνεργασίας με τον "Vivechrom" Αθλητικό Όμιλο Αγρινίου σε επίπεδο Ακαδημιών.

Η "ΑΕΚ B.C. Academy – Dragan Sakota" και οι προπονητές της  εδώ και ένα χρόνο έχουν αφήσει το "στίγμα" τους στο ελληνικό μπάσκετ, στην προσπάθεια, που καταβάλλει ο οργανισμός για την ενίσχυση του Αναπτυξιακού Προγράμματος, επικεφαλής του οποίου είναι ο προπονητής του τελευταίου πρωταθληματικού τίτλου της "Βασίλισσας", ο κ. Ντράγκαν Σάκοτα.

Η ΑΕΚ Β.C. από την πρώτη ημέρα έλευσης του Μάκη Αγγελόπουλου έθεσε ως προτεραιότητα το… μέλλον της, την ανάδειξη ταλέντων από ολόκληρη την επικράτεια και όχι μόνο. Παράλληλα, άνοιξε τη μεγάλη αγκαλιά της για να απλωθεί παντού δημιουργώντας "κιτρινόμαυρες" εστίες, αλλά και συνεργασίες με συλλόγους, τους οποίους χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια και η διάθεση για προσφορά στο μπάσκετ με πρωταγωνιστές τα παιδιά. Στο πλαίσιο αυτό και η συνεργασία με τον Α.Ο.Α., ο οποίος εδρεύει στο Αγρίνιο και δη στον μεγαλύτερο νομό της χώρας μας, με παράδοση ετών στον ατομικό και μαζικό αθλητισμό.

Η ηγεσία της Διοίκησης του Α.Ο.Α. έδωσε το "παρών" χθες (28/08) στο Καρπενήσι και στο "Μοντάνα", όπου προετοιμάζεται η "Βασίλισσα", παρακολούθησε την προπόνηση, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και συζητήσει με τον προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλο και τα λοιπά στελέχη της ΑΕΚ. Παρόντες από πλευράς του Α.Ο.Α. ήταν ο Πρόεδρος Ντίνος Τσιαμάκης, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Καραχάλιος, ο Γενικός Γραμματέας Θοδωρής Καββαδίας και ο Τιμ Μάνατζερ, Γιώργος Ροκοπάνος.

Η ΑΕΚ B.C. εις ένδειξη αβρότητας προσέφερε μία (αγωνιστική) φανέλα της «Βασίλισσας», με τις υπογραφές των παικτών της, ενώ η Διοίκηση του Α.Ο.Α. ανταπέδωσε με το λάβαρο της ομάδας.

Τις επόμενες ώρες, αλλά και ολόκληρο το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κοινές δράσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις οποίες θα πιστοποιείται και επικυρώνεται η συνεργασία,  η οποία ευελπιστούμε να είναι διαρκής".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια