Η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη ήταν το επίκεντρο της επίσκεψης του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, Δημήτρη Δριβίλα, στη Δ/νσης Ανάπτυξης Ηλείας στο Πύργο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δριβίλας, συνοδευόμενος από τη Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας, Γεωργία Πλώτα, και τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης, Κωνσταντίνο Κόλλαρη, είχε ευρεία σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Γιώργο Γεωργιόπουλο, και στελέχη και υπαλλήλους της Δ/νσης Ανάπτυξης Ηλείας, όπου εξετάστηκαν ζητήματα λειτουργίας της Υπηρεσίας, οι δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς και προτάσεις για τη βελτίωση τόσο των παρεχόμενων υπηρεσιών, όσο και η καθημερινότητα των πολιτών και των υπαλλήλων.
Από την πλευρά του ο κ. Δριβίλας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό που δείχνουν τα στελέχη και οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας, συχνά υπερβάλλοντας εαυτούς, και τόνισε:
«Παρά την άσχημη δημοσιονομική κατάσταση και τις ελλείψεις σε προσωπικό, οι εργαζόμενοι στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δουλεύουν με ζήλο και φιλότιμο. Στόχος μας, μέσα από αυτές τις επισκέψεις και συναντήσεις, είναι, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, να αντιμετωπίσουμε οργανωτικά προβλήματα και δυσλειτουργίες, με γνώμονα πάντα τη βελτίωση της εξυπηρέτησης και κατά συνέπεια της ικανοποίησης των πολιτών μέσα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.».

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.