Μήνυμα Νίκου Καραπάνου για τα τρία χρόνια της δημοτικής αρχής

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καραπάνος

Μήνυμα Νίκου Καραπάνου για τα τρία χρόνια της δημοτικής αρχής

Αγαπητοί συνδημότες

Η δημοτική αρχή συμπληρώνει σήμερα μια τριετία από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της στο Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.
Από το Σεπτέμβριο του 2014, διανύσαμε μια πορεία η οποία χαρακτηρίσθηκε πολλές φορές από προκλήσεις που οι συνθήκες επέβαλλαν ν’ αντιμετωπισθούν με δυναμισμό και ιδιαίτερα διαφορετική αντίληψη.
Τόσο η καθημερινότητα, όσο και η εφαρμογή του σχεδιασμού μας, παραμένουν κύριες κατευθύνσεις, πάνω στις οποίες συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και ένταση η πορεία της δημοτικής αρχής.
Καταφέραμε ν’ αλλάξουμε πολλά. Να μεταδώσουμε ελπίδα και προσδοκία στους δημότες, υλοποιώντας έως σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των εξαγγελιών του συνδυασμού «Δήμος για τα παιδιά μας». Σε πολύ λίγο θα έχουμε άλλωστε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε δημόσια την παρέμβασή μας, η οποία δεν περιορίσθηκε σε μια απλή διοικητική διαχείριση των πραγμάτων. Είχε στόχους και προοπτική.
Με εξωστρέφεια, βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές και κυρίως θέληση για οριστικές ρήξεις με παλιές και φθαρμένες αντιλήψεις, συνεχίζουμε έχοντας κάθε διάθεση για ειλικρινή διάλογο, επικοινωνία και εποικοδομητική συνεργασία με τους πολίτες. Οι ίδιοι άλλωστε θα κρίνουν το έργο μας.


Σας ευχαριστώ

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Νικόλαος Καραπάνος

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.