Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα συμπληρωματικά τεστ φυσικής κατάστασης στο Αγρίνιο (φώτο)

Έκλεισε ο κύκλος των τεστ φυσικής κατάστασης το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου

Φωτο:  ΓΚωνσταντίνου

Υπό την αυστηρή επίβλεψη του...
Ενωσιακού Γυμναστή και μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, κ. Γ. Κωνσταντίνου, συμμετείχαν στα τεστ όσοι ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ διαιτητές και βοηθοί διαιτητές για διάφορους λόγους δεν είχαν αγωνιστεί στο κεντρικό σεμινάριο προετοιμασίας του καλοκαιριού στο Θέρμο.

Για τους διαιτητές η διαδικασία  περιελάμβανε το yo yo test, ενώ για τους βοηθούς διαιτητές το ariet test, στα χρονικά όρια που θέτει η ΚΕΔ/ΕΠΟ, αντίστοιχα.
Η χρονονομέτρηση πραγματοποιήθηκε με την χρήση 
 φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή και του αντίστοιχου ηχητικού αρχείου.

Φωτο: Β. Νικάκης

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε -από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος των τεστ φυσικής κατάστασης- η παρουσία του πρώην προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ, κ. Β. Νικάκη.

Η διαδικασία κύλησε και ολοκληρώθηκε ομαλά και χωρίς απρόοπτα, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και των μη αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών.Φωτο: Β. Νικάκης - Γ. Κωνσταντίνου

Πλέον, μετά την ολοκλήρωση των τεστ φυσικής κατάστασης και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων, η Επιτροπή Διαιτησίας θα προχωρήσει άμεσα  στην σύνταξη των πινάκων διαιτησίας 2017 - 2018 για τα τοπικά πρωταθλήματα.Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.