Άλλο το «Μουσείο ορεινής Τριχωνίδας» και άλλο το «Αρχαιολογικό Μουσείο Θέρμου»

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike μουσίο θέρμου

Ανακοίνωση από την
«Εταιρεία Φίλων Μουσείου και Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου»

Εκδώσαμε διευκρινιστική ανακοίνωση επειδή Φίλοι μας και συμπολίτες μας πληροφορήθηκαν στην Ανάληψη -μάλλον από άσχετους- ότι το «Μουσείο ορεινής Τριχωνίδας» είναι το «Αρχαιολογικό Μουσείο Θέρμου». Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για 2 εντελώς διαφορετικά Μουσεία και φυσικά και για 2 διαφορετικά Σωματεία Φίλων των Μουσείων αυτών, με όχι απαραίτητα ταύτιση σκοπών, στόχων και μέσων επίτευξής των.

Ουδέν λοιπόν το μεμπτόν ή προσβλητικό στην διευκρίνισή μας. Εξάλλου οι σκοποί και οι στόχοι της «Εταιρείας Φίλων Μουσείου και Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου», αλλά και το ήθος μας δεν θα μας επέτρεπε να προβούμε σε προσβολές. Η διευκρίνιση δεν είναι αντιπαράθεση!

Συχνά μας ζητούν την διεύθυνση και το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Θέρμου ή του Λαογραφικού. Με χαρά τους ενημερώνουμε. Για το «Μουσείο Ορεινής Τριχωνίδας» όμως ενημερώνουμε ότι δεν γνωρίζουμε αν και που υφίσταται! Και εδώ ουδέν το μεμπτόν.

Δεν αμφισβητήσαμε τη νομιμότητα του Συλλόγου των Φίλων του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας. Θεωρούμε δε θετική κάθε εκδήλωση που σκοπό έχει την προβολή του τόπου μας και του πολιτισμού μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Εταιρείας Φίλων Μουσείου και Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου
Θέρμο 29 Σεπτεμβρίου 2017
www.filoimouseiouthermou.gr
E-mail: info@filoimouseiouthermou.gr
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.