ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Με επιτυχία η επιστημονική εσπερίδα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η επιστημονική εσπερίδα που διοργάνωσε η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου. Υπήρξε αθρόα πολυπληθής προσέλευση κυρίως νέων επιστημόνων. Οι εισηγητές με επιστημοσύνη παρουσίασαν τα θέματά τους που αφορούσαν τις: Αναπτυξιακές Δυσκολίες-Πρώιμη Παρέμβαση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Παντελής Παπαθανάσης, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών κ. Αναστάσιος Μαριανός, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Δημήτριος Μιχάλης, ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Θεόδωρος Κανελλόπουλος, η Πρόεδρος του ‘’Παναγία Ελεούσα’’ κ. Διονυσία Σαμαντά, η Αντιπρόεδρος της ‘’Ηλιαχτίδας’’ κ. Δώρα Σωφρονίου, ο Διευθυντής κ. Γεράσιμος Τουλιάτος και επιστημονικό προσωπικό του ΕΨΙΠΕΑ η Πρόεδρος των ΑΜΕΑ Αιτωλ/νίας ‘’Απόστολος Λουκάς’’ κ. Ελισσάβετ Καραμπούλη, εκπρόσωποι του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αγρινίου καθώς και άλλων φορέων.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στους αξιόλογους επιστήμονες ομιλητές τον Παιδοψυχίατρο κ. Αντώνιο-Οδυσσέα Βιάζη, την Παιδίατρο-Αναπτυξιολόγο κ. Ελένη Βαλαβάνη, την Ειδική Παιδαγωγό της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών κ. Γεωργία Τζίφα, τον Αναπτυξιακό Εργοθεραπευτή κ. Στέλιο Μαντούδη.

Ευχαριστεί επίσης τους Επιστημονικούς Διευθυντές-Φυσιάτρους κ. Μαρία Πυργελή της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών και κ. Κωνσταντίνο Ζάβρα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης, την Ένωση Κοινωνικών Φορέων ‘’Πυλώνες Αλληλεγγύης’’ ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., τον Σύνδεσμο Αιτωλ/νων Επιχειρηματιών Ε.Ν.Α., όλα τα Μ.Μ.Ε. έντυπα και ηλεκτρονικά, τον ΑΧΕΛΩΟ Τ.V. και βεβαίως τον Δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου και για την αμέριστη, συνεχή στήριξή του στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου εκτός από Αποθεραπεία και Αποκατάσταση, τη λειτουργία της Πρώιμης Παρέμβασης υλοποιεί πλέον και επιστημονικές δραστηριότητες (ημερίδες, σεμινάρια, εκπαιδεύσεις) με στόχο την κατάρτιση και την εξειδίκευση του επιστημονικού δυναμικού της περιοχής.


φωτογραφικό υλικό : ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια