Κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτ/νιας

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike  ΕΛΓΑ


Την Δευτέρα 6/11/2017 και ώρα 11:00 συνεδρίασε στην Αμφιλοχία το ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του Νομού όπου συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

– για τις εξελίξεις στην αγροτική οικονομία σε σχέση με τις περικοπές στη Βασική Ενίσχυση, που φέτος είναι, αυξημένες από τις προηγούμενες χρονιές (ανέρχονται, συνολικά,  στο 8,5% περίπου).

Την άσχημη κατάσταση στην κτηνοτροφία (χαμηλές τιμές στο γάλα – κρέας), τις επιπτώσεις από την ανομβρία στους κτηνοτρόφους αλλά και στα ελαιόδεντρα. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε την Παρασκευή 10 του Νοεμβρίου στις 10.30 παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ στο Αγρίνιο.
– στα πλαίσια των αποφάσεων της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων αποφασίστηκε Παναιτωλοακαρνάνικη Σύσκεψη στο Νομό στα τέλη του μήνα.

– επίσης αποφασίστηκε η συμμετοχή της ΟΑΣ στην Πικετοφορία που καλεί το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου στις 9/11/2017 και ώρα 18.30 στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου και στo συμβολικό άνοιγμα των διοδίων την Κυριακή 12 Νοεμβρίου καλώντας τους αγρότες στα διόδια Αγγελοκάστρου στις 10.30 το πρωί.
Τέλος τονίστηκε η ανάγκη οργάνωσης και προετοιμασίας του Αγροτικού Κινήματος του Νομού ώστε να δοθεί απάντηση στην φιέστα που προετοιμάζει η κυβέρνηση με το Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης όποτε αυτό και να πραγματοποιηθεί.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.