ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Η Αντιπεριφερειάρχης Χ. Σταρακά στην γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αεροδρόμιο Ακτίου


Στην Αεροπορική Βάση του Ακτίου, προκειμένου να λάβει μέρος στον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, βρέθηκε σήμερα το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά, μαζί με μέλη της ηγεσίας της Πολεμικής Αεροπορίας και πολιτειακούς παράγοντες.

Η κ. Σταρακά επεσήμανε τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει η Πολεμική Αεροπορία για την ασφάλεια και την δημοκρατία στην χώρας μας, αναφέροντας σε δήλωσή της, μεταξύ άλλων: «Το υψηλό ηθικό του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων είναι εκείνο που αποτελεί το τελευταίο αποκούμπι της Δημοκρατίας μας σε ένα ρευστό περιβάλλον με απρόοπτες εξελίξεις. Η Αεροπορία μας και η Βάση του Ακτίου κρατά τη σημαία ψηλά παρά την κρίση και τις αντιξοότητες. Εύχομαι η ομοψυχία στις Ένοπλες Δυνάμεις να παραδειγματίσει άπαντες διότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιβεβλημένη η εθνική ενότητα»

Ακολούθως, η Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το πολιτικό Αεροδρόμιο Ακτίου, από κοινού με τον δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γ. Αποστολάκη, όπου είχε επαφές με στελέχη και μέλη του προσωπικού της εταιρίας Fraport. Όπως ενημερώθηκε, στη διάρκεια της φετινής τουριστικής σεζόν η αύξηση των αφίξεων στο Αεροδρόμιο Ακτίου κυμάνθηκε μεταξύ 19% και 23% καταδεικνύοντας τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το συγκεκριμένο αεροδρόμιο στην αναβάθμιση και την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας και της ελληνικής οικονομίας ευρύτερα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια