ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στο οδόστρωμα από υπερχείλιση χειμάρρου στο Ζευγαράκι Μακρυνείας Δ.Αγρινίου (φωτό)

zeyg....!
Σκαπτικό μηχάνημα με προσωπικό του Δήμου μετέβησαν χθες στο σημείο για την απομάκρυνση των φερτών υλικών και της λάσπης.
zeyg!!!!!!!!
Έντονη η προχθεσινοβραδινή νεροποντή στην Δυτική Ελλάδα, με πολλά προβλήματα να σημειώνονται στο Μεσολόγγι αλλά και στην Μακρυνεία του Δήμου Αγρινίου και συγκεκριμένα στο Ζευγαράκι.
zeyg!!!!!!
Ο χείμαρρος στην περιοχή σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων στο agrinioreport.com, παρέσυρε με την ορμή του λάσπη και φερτά υλικά τα οποία έπεσαν στον κεντρικό δρόμο του χωριού και προκάλεσαν μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία.
zeyg............
Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 09:00 άμεσα στο σημείο έφτασε σκαπτικό μηχάνημα με προσωπικό του Δήμου, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του agrinioreport.com, που προχώρησαν στην απομάκρυνση των φερτών υλικών και της λάσπης ενώ κλήθηκε και η Π.Υ Αγρινίου η οποία ακολούθως καθάριζε το οδόστρωμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας τα προβλήματα στο χωριό περιορίστηκαν μόνο στον κεντρικό δρόμο και το ευτύχημα είναι πως δεν υπήρξαν πλημμύρες σε υπόγεια, σπίτια και καταστήματα του χωριού.
zeyg... zeyg.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια