"Νότες Αγάπης" -Μουσική Συναυλία στο Μεσολόγγι


Ο Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων αυτιστικών ατόμων «Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης», με έδρα το Μεσολόγγι, ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό να βοηθήσει και να στηρίξει τα άτομα με αυτισμό, παρέχοντας σε αυτά τη δυνατότητα της δια βίου διαμονής και εκπαίδευσης, με τη δημιουργία Ξενώνα, κυρίως όταν αυτά χάσουν τα στηρίγματα επιβίωσης τους.

Στη προσπάθειά του να κάνει γνωστό τον σκοπό του και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, οργανώνει μουσική συναυλία, με τίτλο «Νότες Αγάπης» με τη Νεανική Φοιτητική Χορωδία της Ορθόδοξης Χριστιανικής Αδελφότητος «Χριστιανική Ελπίς» από τη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νομαρχιακού Μεγάρου Μεσολογγίου και ώρα 06:30 μ.μ.

Η ορωδία της Ορθόδοξης Χριστιανικής Αδελφότητος «Χριστιανική Ελπίς» η οποία αποτελείται από πενήντα φοιτήτριες, θα εκκλησιαστούν το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καινουργίου, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να μας παρουσιάσουν τραγούδια τους, στο προαύλιο του ναού, μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας.

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.