ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Γ. Βαρεμένος : "Να συνδέσουμε την πρωτογενή παραγωγή και τα προϊόντα ποιότητας με τον τουρισμό"


Την ανάγκη σύνδεσης της πρωτογενούς παραγωγής με τις τουριστικές υπηρεσίες και το συνολικό τουριστικό προϊόν που προσφέρει η χώρα, υπογράμμισε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, χαιρετίζοντας την εναρκτήρια εκδήλωση του 9ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που συγκεντρώνει το τριήμερο 1 - 3 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας περισσότερους από 250 μικρούς παραγωγούς. «Το μέλι», είπε χαρακτηριστικά στην εκδήλωση με τιμώμενη περιφέρεια, αυτή τη φορά, τη Δυτική Ελλάδα, «είναι κάτι παραπάνω από ένα προϊόν. Και το ελληνικό μέλι είναι κάτι παραπάνω από απλό μέλι…».
Είπε, συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βαρεμένος στον χαιρετισμό του :

«Οι μελίρρυτοι ρήτορες με ωραίες εικόνες για ένα θαυμάσιο προϊόν όπως το μέλι, δεν αρκούν. Δεν είναι δυνατόν το ελληνικό μέλι να μην είναι μέρος του τουριστικού προϊόντος. Δεν είναι δυνατόν στις τουριστικές μονάδες να μην σερβίρεται το ελληνικό μέλι στο πρωινό ή σε άλλες εκδηλώσεις. Δεν μπορούμε να το επιβάλουμε νομοθετικά, μπορούμε όμως να τους πείσουμε. Και αν δεν πείθονται, να τους πειθαναγκάσουμε. Όποιος έρχεται στην Ελλάδα, δεν έρχεται μόνο για τον ήλιο, τη θάλασσα και τα αρχαία, έρχεται και για να γευτεί τα μοναδικά προϊόντα της χώρας.

Ας τους τα προσφέρουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να θέλουν να ξανάρθουν για να τα ξαναγευτούν. Τα 20 ή 25 εκατομμύρια τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, πρέπει να γίνουν οι πρεσβευτές των ελληνικών ποιοτικών προϊόντων, του ελληνικού μελιού. Έχουμε την ποιότητα, να προσθέσουμε και το μάρκετινγκ. Για το μέλι των θεών! Ταυτόχρονα, να προσφέρουμε στην ελληνική οικογένεια και το παιδί έναν άλλο τρόπο ζωής, μακριά από τα σκουπίδια και τις διατροφικές βόμβες. Το μέλι είναι κάτι παραπάνω από ένα προϊόν. Και το ελληνικό μέλι είναι κάτι παραπάνω από απλό μέλι!».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια