ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Γιόρτασε τα 70 χρόνια & έκοψε την Βασιλόπιτα ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σ.Α. Αγρινίου(φωτό)



Στην κατάμεστη αίθουσα της Δ/νσης Αστυνομίας Ακαρνανίας  στο Αγρίνιο, πραγματοποιήθηκε στις 27-1-2018 ο εορτασμός των 70 χρόνων και η κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποστράτων Σ. Α. Αγρινίου.

Την Πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμολογιότατος Κων/νος ΚΑΝΤΑΝΗΣ εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Αγρινίου.



Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτριος Τσούνης στην παρουσίαση των πεπραγμένων για τα 70 χρόνια λειτουργίας, επισήμανε ότι ο Σύλλογος ιδρύθηκε στις 6-1-1948 σε μια ταραγμένη για την πατρίδα μας χρονική στιγμή και έκτοτε έχει να παρουσιάσει πλούσιο κοινωνικό έργο στην πόλη του Αγρινίου και την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλ/νίας και εξυπηρετεί τους σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε.

Ακολούθησαν τρεις ειδικές βραβεύσεις με τιμητικές πλακέτες στον Ανθ/μο ε.α. Γιώργο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ και τους Αρχ/κες Γεράσιμο ΚΟΡΔΑΤΟ και Παναγιώτη ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ για το ήθος, τη δύναμη ψυχής και απαράμιλλης θέλησης που διαρκώς επιδεικνύουν και τους αναδεικνύει ως παράδειγμα μίμησης για την κοινωνία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ, ο Βουλευτής κ. Μάριος ΣΑΛΜΑΣ, οι Δήμαρχοι Αγρινίου και Θέρμου κ.κ. Γεώργιος ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και Σπυρίδων ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αγρινίου κ. Βασίλειος ΦΩΤΑΚΗΣ, ο Δ/ντής της Δ.Α. Ακαρνανίας κ. Δημήτριος ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ, εκπρόσωποι Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών, πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια