ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Α.Ο Αγρινίου :Η συνέντευξη της εβδομάδας


Ο Τάσος Κασαμπαλής είναι ο παίκτης της ομάδας μας που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο έμπειρος center αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας, στο παιχνίδι με τον Α.Σ. Μαχητές Δόξας Πεύκων, στη “δίψα” για τη νίκη στα επόμενα παιχνίδι και στη στήριξη του κόσμου σε κάθε αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Κασαμπαλή:

Τάσο ποια είναι η άποψή σου για τη φετινή πορεία της ομάδας;
Ξεκινήσαμε με ενθουσιασμό με στόχο να κάνουμε πρωταθλητισμό, αλλά κάποια αρνητικά αποτελέσματα τις πρώτες αγωνιστικές μας έφεραν πίσω στη βαθμολογία.Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις νίκες και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.

Ποιες θεωρείς ότι είναι οι διαφορές ανάμεσα στην Α2 που αγωνιζόσουνα την περσινή χρονιά με τη Β΄ Εθνική;
Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο κατηγορίες δεν είναι πολύ μεγάλες. Η διαφορά που έχω δει είναι ότι στην Α2 υπάρχουν πιο πολλοί ποιοτικοί παίκτες με μεγαλύτερες παραστάσεις από πιο υψηλό επίπεδο.

Νιώθεις ότι έχετε πεισμώσει μετά τις δύο ήττες που γνωρίσατε εκτός έδρας στα τελευταία παιχνίδια;
Σίγουρα. Η σωστή φράση είναι ότι “διψάμε” να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.

Ποια είναι τα στοιχεία που θεωρείς ότι θα κρίνουν το ερχόμενο παιχνίδι με τον Α.Σ. Μαχητές Δόξας Πεύκων το Σάββατο στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου;
Πιστεύω ότι τα δύο στοιχεία που θα “γείρουν την πλάστιγγα” υπέρ μας είναι η θέληση για τη νίκη και η πλήρης τήρηση του πλάνου του προπονητή μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Πιστεύεις ότι υπάρχουν πιθανότητες η ομάδα να βρεθεί κοντά στον αρχικό στόχο της χρονιάς;
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μείνει αρκετά πίσω, αλλά αν καταφέρουμε ένα καλό σερί νικών, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου, κανείς δεν ξέρει που θα φτάσουμε. Και είναι σίγουρο ότι “ταμείο” θα κάνουμε στο τέλος.

Οι φίλαθλοι φέτος έχουν βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Τι θες να τους πεις ενόψει του αγώνα του Σαββάτου;
Ο κόσμος είναι δίπλα μας από την πρώτη μέρα, αλλά θεωρώ ότι από τη μεριά μας τους έχουμε στενοχωρήσει με την απόδοσή μας και τα αποτελέσματα. Το μόνο που θέλω να τους υποσχεθώ είναι ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα εξαντλούμε τις πιθανότητες για τη νίκη κάθε εβδομάδα δίνοντάς τους χαρά. Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές και σε όλο τον κόσμο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια