ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο :Κοπή Βασιλόπιτας και διαγωνισμός μαγειρικής στο Κ.Α.Π.Η (φωτο-βίντεο)


Παρουσία και φέτος του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου το Κ.Α.Π.Η Θεστιέων στο Καινούργιο έκοψε την Βασιλόπιτα για το 2018 σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η αλλά και πολίτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παραβρέθηκαν στο χώρο του Κ.Α.Π.Η κατά την εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου στο σύντομο χαιρετισμό ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι για όλους καλύτερη από την προηγούμενη με υγεία και ευτυχία.


Ακολούθησε ο χαιρετισμός του προέδρου της ΚΟΙ.ΠΑ Δήμου Αγρινίου Γιάννη Βασιλείου



και του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Καινουργίου Κώστα Ευθυμίου.


Στην συνέχεια ο πρόεδρος της επιτροπής του Κ.Α.Π.Η Θεστιέων π.Βασίλης Κακούρης καλωσόρισε τους επισκέπτες και τόνισε το σημαντικό έργο που γίνεται στο Κ.Α.Π.Η.



Ακολούθησαν τα κάλαντα από την χορωδία του Κ.Α.Π.Η και στην συνέχεια χορός και έγινε





διαγωνισμός μαγειρευτών εδεσμάτων,εδέσματα τα οποία βαθμολογήθηκαν από την τριμελή επιτροπή γευσιγνωσίας που αποτελούσαν



οι σεφ Δημήτριος Καραπιπέρης,Χάιδω Κοκόση και Ηλίας Πολυχρόνης.



Ο διαγωνισμός ξεκίνησε για 1η φορά πέρυσι και οι κυρίες του Κ.Α.Π.Η που δεσμεύθηκαν για καθιέρωση του διαγωνισμού ,τήρησαν την υπόσχεσή τους.



Βραβεύθηκαν τα τρία πρώτα καλύτερα πιάτα και όλοι όσοι συμμετείχαν έλαβαν αναμνηστικό έπαινο.
Ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου και στην συνέχεια μικρή δεξίωση σε ταβέρνα του χωριού.

Επίσης παρόν στην εκδήλωση ήταν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου,ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΙ.ΠΑ Θέμης Χασιώτης,ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Κολοβός καθώς και τα μέλη του τοπικού Δ.Σ Καινουργίου Θόδωρος Τσιλιμέκης και Θανάσης Κούτσικος.

Απόντες και φέτος οι εκπρόσωποι των υπολοίπων Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Αγρινίου, κάτι που σχολιάστηκε και πέρασε αδιάφορο.





































Δείτε το βίντεο από την live μετάδοση














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια