ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Παραδόθηκαν τρόφιμα στο Συσσίτιο Αγίου Δημητρίου και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (φωτο)


Παραδόθηκαν και σήμερα τόσο στα συσσίτια της Ευαγγελίστριας όσο και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια του 2ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά Μπάσκετ που διοργανώθηκε στο Αγρίνιο.


Αντιπρόσωποι της Αστυνομίας, του Δικηγορικού συλλόγου Αγρινίου, της Π.Υ. Αγρινίου και τον υπόλοιπων φορέων που συμμετείχαν στο  2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ, παρέδωσαν σήμερα και τα τελευταία τρόφιμα στις δομές που είχαν επιλεγεί να προσφερθούν.


Τις προηγούμενες ημέρες έχει προηγηθεί η απόδοση στην ΕΛΕΠΑΠ ενός ποσού 2.000 ευρώ και ενός ποσού 2.000 ευρώ επίσης σε ένστολο που έχριζε της ανάγκης μας.



Το δελτίο τύπου από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών 
Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας

Ολοκληρώθηκε σήμερα το 2ου Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ, με την παράδοση των τροφίμων που συλλέχθηκαν,  στα συσσίτια της εκκλησίας και το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν αποδοθεί στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και σε αστυνομικό που έχρηζε οικονομικής στήριξης, από δύο χιλιάδες ευρώ για την ενίσχυσή τους. Τα τρόφιμα που μοιράστηκαν στα συσσίτια και στο κοινωνικό παντοπωλείο ήταν ανάλογης αξίας και προήλθαν από χορηγίες των επιχειρήσεων της περιοχής μας, αλλά και από αγορά του συλλόγου μας με τα χρήματα απ’ τα εισιτήρια που προορίζονταν για τον σκοπό αυτό. Έκλεισε έτσι με μεγαλύτερη επιτυχία από κάθε άλλη χρονιά και η φετινή μας διοργάνωση.
      Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής μας της διοργάνωσης. Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου και τον Σύνδεσμο Βετεράνων Μπάσκετ Αγρινίου που συμμετείχαν με τις ομάδες τους. Τον Δήμο Αγρινίου ο οποίος έθεσε για μία ακόμη φορά υπό την αιγίδα του την διοργάνωση. Την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας,  το εθνικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, την ΠΟΑΣΥ αλλά και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για την υποστήριξη. Τις επιχειρήσεις της πόλης μας οι οποίες στήριξαν την διοργάνωσή μας αυτή, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν σημαντικούς κοινωνικούς εταίρους και πυλώνες στήριξης της κοινωνίας μας. Όλους όσους ασχολήθηκαν με την διάθεση των εισιτηρίων, αστυνομικούς, πυροσβέστες, δικηγόρους, παλαίμαχους μπασκετμπολίστες και ιερείς. Ιδιαιτέρως όμως ευχαριστούμε την κοινωνία της πόλης μας η οποία κάθε χρόνο μας αποδεικνύει ότι παρά την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος της, ο ανθρωπισμός όχι μόνο δεν εκλείπει αλλά γίνεται πιο έντονος.
     Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου συνεχίζοντας να υπηρετούμε το «SERVO PER  AMICEKO» «ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ», με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις μέχρι τότε, προς όφελος της οικογένειας της αστυνομίας αλλά και της κοινωνίας που καλούμαστε να υπηρετήσουμε.
Με εκτίμηση 
Το Δ.Σ













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια