ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ντόρα Μπακογιάννη από Αγρίνιο :Μεγάλη ανησυχία για τις δηλώσεις Ράμα για το θέμα των "Τσάμηδων "(βίντεο)


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στα τοπικά ΜΜΕ, η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης και βουλευτής Α΄ Αθηνών κα. Ντόρα Μπακογιάννη,στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.


Η κα. Μπακογιάννη βρίσκεται στο Αγρίνιο σήμερα με αφορμή την ετήσια εορτή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, σε μια εκδήλωση με πολιτικό χαρακτήρα, που θα πραγματοποιηθεί σε γνωστό κέντρο στο Αγρίνιο.

Νωρίτερα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγρινίου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα στον Δήμο.




Η κα Μπακογιάννη δήλωσε: «Η Ν.Δ το 2018 έχει κηρύξει ανένδοτο αγώνα, άρα κατεβαίνουμε πια με πανστρατιά σε συνεχείς επαφές με όλη την περιφέρεια για να περάσουμε το μήνυμα της Ν.Δ. Στόχος μας δεν είναι τόσο πολύ να αναδείξουμε τις αδυναμίες της κυβέρνησης Τσίπρα διότι αυτές τις βιώνει καθημερινά ο Ελληνικός λαός, αλλά να περάσουμε το δικό μας μήνυμα για την επόμενη μέρα. Μια επόμενη μέρα που δεν θα αργήσει με μεγάλη ευθύνη για μας και το στοίχημα πλέον είναι πολύ μεγάλο. Θα πρέπει να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα της χώρας, να βιώσει ξανά ο Έλληνας πολίτης μια υπεύθυνη, σοβαρή και κανονική κυβέρνηση που θα έχει ομοιογένεια και θα μπορέσει να κάνει πράξη τις ελπίδες του Ελληνικού λαού».


Στην συνέχεια η κα Μπακογιάννη απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια