ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου :Ας μη βιάζεται να «θριαμβολογήσει» ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike δήμος

Με σημερινή του ανακοίνωση ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος χρησιμοποιώντας τη συνήθη  άσκοπη, ανεύθυνη και άκυρη πολιτική,   αναφέρεται με ανακοίνωσή του στη ΔΕΥΑΜ και τις προοπτικές ένταξης έργου σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-2020.

   Πέρα από το γεγονός ότι η εν λόγω ανακοίνωση είναι ατυχέστατη ως προς το χλευαστικό και ειρωνικό της ύφος, ας πει ο ίδιος στους συνδημότες μας που και με ποιο τρόπο έχει παρέμβει για ζωτικά θέματα του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, μέσα είτε μέσα από τις θεσμικές ιδιότητες της οποίες φέρει είτε ως κομματικό στέλεχος κυβερνητικής παράταξης την οποία σπεύδει να υπερασπιστεί κατά καιρούς και μάλιστα με ιδιαίτερη ζέση.

   Καλείται δε να τοποθετηθεί άμεσα  για τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, τα οποία όμως απαιτούν έκδυση πολιτικού «μανδύα» και τόλμη. Κάτι που προφανώς είναι αδύνατο για τον ίδιο, γιατί έως σήμερα δεν διαπιστώθηκαν αντίστοιχες κινήσεις επικρότησης επιτυχιών του Δήμου και της δημοτικής αρχής για εντάξεις μεγάλων έργων σε αναπτυξιακά προγράμματα.

   Όσο για την ένταξη του έργου που επικαλείται καλό θα ήταν να μην σπεύδει σε «θριαμβολογίες», δείχνοντας λίγη εγκράτεια λόγων και υπομονή...

Δελτίο τύπου 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια