ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καταβολή του ΚΕΑ για τον μήνα Μάρτιο 2018


Εγκρίθηκε με απόφαση της υπουργού Εργασίας, η μεταφορά πίστωσης για την πληρωμή μηνός Μαρτίου 2018 στους δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΚΕΑ.

Κατόπιν τούτου εκτιμάται ότι η πληρωμή των δικαιούχων ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 28 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 27 έως 30 Μαρτίου.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και τις νέες τροποποιητικές αιτήσεις για να συνεχιστεί η παροχή το 2018.

Αν παρέλθει η προθεσμία για την υποβολή της τροποποιητικής η εγκεκριμένη αίτηση απενεργοποιείται και πρέπει να υποβληθεί νέα.

πηγή:http://www.trikalanews.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια