ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου



Με την δέουσα λαμπρότητα και την καθιερωμένη παρέλαση ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.



Την παρέλαση παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ Κοσμάς, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νίας κ. Γ. Βαρεμένος, οι Βουλευτές της Ν.Δ Αιτ/νίας Μ. Σαλμάς και Κ. Καραγκούνης. ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Αιτ/νίας  Δ. Κωνσταντόπουλος, Αντιδήμαρχοι της πόλης, εκπρόσωποι Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου που καταχειροκρότησε τους μαθητές.




Την παρέλαση άνοιξε η γαλανόλευκη ενώ δυνατό χειροκρότημα έλαβε και η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου τόσο για τα εμβατήριά της όσο και για την παρουσία της. Ακολούθησε στην παρέλαση η συμμετοχή των Αναπήρων, Αντιστασιακών Οργανώσεων, μαθητριών Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, Τμήματος εκπαιδευομένων νέων Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», 1ουΣυστήματος Προσκόπων, μαθητών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης,  Εθελοντριών Νοσοκόμων Ερυθρού Σταυρού και Πολιτιστικών Συλλόγων.


Μετά το πέρας της παρέλασης ακολούθησε μικρή δεξίωση στο Δημαρχείο Αγρινίου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια