Εκπόνηση μελέτης με τίτλο: «Ανάπτυξη υδραυλικού μοντέλου για τον σχεδιασμό του δικτύου ύδρευσης Αγρινίου»Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Αγρινίου και προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ  Γεώργιου Παπαναστασίου και του μελετητικού γραφείου  Μιχαήλ Αφτιάς – Στέφανος Λαζαρίδης & ΣΙΑ Ε.Ε η σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ».

Με το έργο αυτό διασφαλίζεται η καλύτερη υδροδότηση της πόλης καθώς μετά από πολλά χρόνια θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί συμπολίτες μας με την εξασφάλιση επαρκούς πίεσης της παροχής νερού και στους υψηλότερους ορόφους των οικοδομών καθ όλη την διάρκεια του 24ωρου.

Ακόμη επιτυγχάνεται η ορθολογικοποίηση των διαφορικών πιέσεων του δικτύου με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση των βλαβών. Αυτό συνεπάγεται μείωση των διαρροών του νερού και επομένως των δαπανών για αποκαταστάσεις στο δίκτυο.

Όλα αυτά τα οφέλη θα λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά αφού θα συνδυαστούν με τις παρεμβάσεις που θα προκύψουν ως αποτέλεσμα του έργου ελέγχου των διαρροών που εκτελέστηκε από τη ΔΕΥΑ Αγρινίου.

Εν κατακλείδι, η υλοποίηση του έργου θα αποφέρει σημαντικά  αποτελέσματα στην κατεύθυνση της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.