ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο : Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Η κατάθλιψη στη σύγχρονη εποχή»


Μεγάλη επιτυχία παρουσίασε η εκδήλωση κοινωνικής ευαισθητοποίησης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου,  με θέμα «Η κατάθλιψη στη σύγχρονη εποχή» που διοργάνωσε η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας & το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου και το kontasou.com,
Ομιλητές ήταν ο Δημοσιογράφος – Συγγραφέας Σταμάτης Μαλέλης, η καθηγήτρια Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ – Αιγινήτειο Νοσοκομείο Δρ. Μένη Μαλλιώρη και η Αναπτυξιακή Ψυχολόγος Λαμπρινή – Θεοδώρα Ακαλέστου.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό γι΄ αυτή την ύπουλη και ιδιαίτερα διαδεδομένη ψυχική ασθένεια, η οποία ακόμα και σήμερα αποτελεί ταμπού. Να ενθαρρύνει τους ανθρώπους που πάσχουν να αναγνωρίσουν το πρόβλημα, ώστε να αναζητήσουν έγκαιρη και αποτελεσματική θεραπεία, γιατί η κατάθλιψη είναι ασθένεια και όχι αδυναμία χαρακτήρα.
Η αίθουσα κατακλείστηκε από  μεγάλη προσέλευση πολιτών, αφού το συγκεκριμένο θέμα «πρωταγωνιστεί» στη σύγχρονη εποχή μας!
Ο Δήμος Αγρινίου, «δεσμεύεται» να επαναλάβει εκδηλώσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης με παρόμοια θέματα, ανταποκρινόμενος  στο ενδιαφέρον των πολιτών.



                Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


              ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια