ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Π.Α.Ε Πανατωλικός :Ήττα… απ’ τα παλιά!!!

φωτο aek365.org

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε απόψε ο Παναιτωλικός από τον Απόλλωνα. Η ομάδα μας δεν έπιασε την απόδοση προηγούμενων αγώνων, αλλά είχε να αντιμετωπίσει και διαιτησία που θύμισε… παλιές καλές εποχές. Στο 45’ ο Στόουκς έκανε επιθετικό φάουλ στον Μπεχαράνο και από το κεφάλι του Ουίλιαν η μπάλα κατέληξε στην εστία του Κυριακίδη για να γίνει το 1-0. Στο 51’ ο Στόουκς χτύπησε εκτός φάσης τον Μπεχαράνο με κεφαλιά και «τιμωρήθηκε» με κίτρινη κάρτα (!!!) από τον Μάνταλο. Στο 58’ ο Αλμπάνης με σουτ έκανε το 2-0 για να μειώσει ο Παναιτωλικός στο 70’. Ο Μαρινάκης από αριστερά έκανε ωραία προσπάθεια και έδωσε στον Ρόσα που σούταρε από το ύψος της περιοχής. Ο Χουάντερσον απέκρουσε αλλά ο Ντίας από κοντά πέτυχε το γκολ. Στον υπόλοιπο διάστημα δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο λόγω των διακοπών και των καθυστερήσεων, αλλά ο Μάνταλος κράτησε μόλις τρία (3) λεπτά έξτρα χρόνου.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Ζησόπουλος, Ναδάλες, Παπάζογλου, Τσουκαλάς (72’ Χουάρες), Αλμπάνης, Μενδρινός (82’ Ντεβέσα), Κονέ, Στόουκς (90’+2’ Καστιγιέχος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας (57’ Γιαννιώτης), Άργκους, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Ρόσα, Μάζουρεκ (27’ λ.τ. Βασιλούδης), Ντίας, Ουίλιαν (70’ Ιταμπέλ), Μοράρ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια