Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη στο Γ.Ο.Ε.Β ΑχελώουΑκολουθεί το Δελτίο Τύπου

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 14/03/2018 Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ.Ο.Ε.Β. ΑΧΕΛΩΟΥ,

ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κα. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, Ο κ. ΚΟΤΣΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, Ο κ. ΤΣΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Ο κ. ΠΕΡΓΑΝΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Φ.Δ/Λ.Μ, Η κ. ΧΗΡΑ ΑΡΙΣΤΕΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΕΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο κ. ΜΑΣΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΩΝ Τ.Ο.Ε.Β. :
ΠΕΔ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ,
ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ,
ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ.
ΤΕΘΗΚΑΝ  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΩΡΥΓΩΝ Δ20 ΚΑΙ Δ28.
ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ Ο.Ε.Β. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ Γ.Ο.Ε.Β. ΑΧΕΛΩΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ Τ.Ο.Ε.Β. ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΖΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΓΕΙΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Γ.Ο.Ε.Β. ΑΧΕΛΩΟΥ

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.