ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Νίκησε η Κ20, έχασαν Κ17 και Κ15



Ο Παναιτωλικός επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της ΑΕΛ για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League. Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 41’ και ο Παναιτωλικός που ήταν καλύτερος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με κεφαλιά του Λιάβα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η ομάδα μας πήρε τη νίκη με γκολ που σημείωσε ο Γεωργούσης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Αγωνίστηκαν: Δαράβαλης, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης 78’ Θώδης), Νταλακούρας (90’ Ντόβας), Γεωργούσης, Αλομπισάτ (35’ λ.τ. Πατίλας), Λιάβας.

Η ομάδα Κ17 έχασε εκτός έδρας από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ με 5-2, παρά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε. Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο 4’ και ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 38’ με πέναλτι που κέρδισε ο Μαντζανάς και εκτέλεσε ο Σκόνδρας. Στο επόμενο λεπτό έγινε το 2-1, αλλά με πέναλτι που κέρδισε ο Πανταζής στο 50’, ο Σκόνδρας εκτέλεσε και ισοφάρισε. Με πέναλτι έγινε το 3-2 στο 64’ και στο 73’ ο ΠΑΟΚ αύξησε τη διαφορά για να κλείσει το σκορ στο 84’. Αγωνίστηκαν οι: Τσεκούρας, Κωνσταντίνου (60′ Μπελεβώνης), Μαντζανάς, Παναγιωτίδης, Πανταζής, Ράπτης (70’ Νταλιάνης), Σκόνδρας (83’ Καρατσώλης), Θεοτοκάτος, Κωνσταντόπουλος (55’ λ.τ. Μελιάδης), Σκιαδάς, Φραγκούλης (74’ Ντούλιας).

Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος η ομάδα Κ15 έχασε στη Θεσσαλονίκη από τον πρωταθλητή του ομίλου ΠΑΟΚ με σκορ 6-3 και τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Τσιακούμης με εκτέλεση πέναλτι στο 39’ μείωσε σε 4-1, ο Παπαδήμας με πλασέ στο 61’ σε 5-2 και ο Σοροβός με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε στο τελικό 6-3. Αγωνίστηκαν οι: Βοϊδής, Ντζάλας, Λαζαρίδης, Βασίλας (41’ Ζαβέρδας), Παπαχρήστος, Τσιακούμης, Δήμος (58’ Αλομπισάτ), Σοροβός, Λάκκας (73’ Αναστασίου), Κρανιώτης (41’ Σαράκης), Κοκκώνης (41’ Παπαδήμας).



Η ομάδα Κ15 συμμετέχει από σήμερα έως τη Μ. Τετάρτη σε τουρνουά ποδοσφαίρου στην Πύλο.

Η ομάδα Κ13 από αύριο έως τη Μ. Πέμπτη συμμετέχει στο Valencia C.F. Elite Tournament που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου της Valencia C.F.

Οι ομάδες Κ11 και Κ10 συμμετέχουν αύριο σε τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα στα Ιωάννινα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια