Ο Α.Σ.Ε.Ε.Δ. Αγρινίου καθάρισε την Γέφυρα Καλογριάς (φωτο-βίντεο)


Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος ο Α.Σ.Ε.Ε.Δ. συμμετείχε στο "LET'S DO IT GREECE" , όπου του ανατέθηκε ο καθαρισμός και η ανάδειξη της επι τουρκοκρατίας γέφυρας της Καλογριάς που είναι πλησίον του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου και είναι σχετικά άγνωστη για το ευρύ κοινό.

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com

4 σχόλια:

 1. Λυπάμαι φίλε μου για την ανάρτησή σου η οποία ΚΑΙ περιλαμβάνει την μισή αλήθεια. Στον ίδιο χώρο ευρίσκοντο και δέκα άτομα αξιωματικοί και στρατευσιμοι απο το στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου που πήραν μέρος στην ανάδειξη της γέφυρας αλλά περί αυτού λόγος κανενας φυσικά . Υπάρχουν εννοειται και οι αναλογες φωτογραφίες για το λόγο τω αληθές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κατέβασε τώρα αυτό . Πρώτα ρώτα και μετά γράψε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το συγκεκριμένο άρθρο είναι αναδημοσίευση του Δελτίου Τύπου του Α.Σ.Ε.Ε.Δ και δημοσιεύθηκε στο blog http://aseedagrinio.blogspot.gr.Αυτή είναι η επίσημη πηγή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όντως το άρθρο είναι όπως λεει to agriniolike ,στο επίσημο site του ΑΣΕΕΔ είναι ακριβώς ότι γράφει η συγκεκριμένη ανάρτηση,Πιθανόν δεν έγινε εσκεμμένα αλλά το επίσημο site αυτά γράφει,Καλό θα ήταν να επικοινωνήσει κάποιος με τους έφεδρους και να το διορθώσουν..Έχει τηλέφωνο στο site.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.