ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο :Ξαναγεννιέται η παιδική χαρά (φωτο)


Με ικανοποίηση είδαν σήμερα το πρωί οι Δημότες του χωριού να ξεκινούν οι εργασίες και η τοποθέτηση διάφορων παιδικών οργάνων στην παιδική χαρά στο κέντρο του χωριού.Όλες οι παιδικές χαρές που υπήρχαν στο Καινούργιο έχουν ξηλωθεί με εντολή του Γιώργου Παπαναστασίου καθώς ήταν επικίνδυνες και κρίθηκαν ακατάλληλες.
Τα νέα όργανα και παιχνίδια  που τοποθετήθηκαν είναι πιστοποιημένα και τηρούν τις προδιαγραφές που απαιτούνται.

Ήδη τοποθετήθηκε τσουλήθρα,κούνιες,τραμπάλα και κινούμενο αλογάκι.Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν και τα υπόλοιπα παιχνίδια,ενώ απαραίτητα είναι και τα παγκάκια για να μπορούν να κάθονται οι συνοδοί.

Το αίτημα των δημοτών ικανοποιήθηκε, με παιχνίδια ασφαλείας,αλλά πρέπει όλοι μας να σεβαστούμε τον χώρο και τα παιχνίδια και να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση,ώστε να μπορούν τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια.
Η συγκεκριμένη παιδική χαρά είναι και περιφραγμένη και είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει πόλο διασκέδασης για παιδιά και γονείς.

Καλή και πρωτότυπη ιδέα που θα δώσει λύση σε όσους δεν έχουν χώρο,  όταν ολοκληρωθεί το έργο, η διοργάνωση υπαίθριων γενεθλίων στο φυσικό χώρο των παιδιών.

Οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί και πρέπει όσοι επισκέπτονται τον χώρο να είναι προσεκτικοί,κυρίως τα παιδιά.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια