Δήμος Αγρινίου :Διαγωνισμός για την κοπή χόρτων και καθαρισμού δρόμων και κοινόχρηστων χώρωνΟ Δήμαρχος Αγρινίου διακηρύσσει ότι εκτίθεται, σε συνοπτικό  διαγωνισμό  «Κοπή χόρτων στα οδικά δίκτυα και σε κοινόχρηστους χώρους των Δ.Ε. του Δήμου Αγρινίου για πυροπροστασία και κλάδεμα-κοπή δέντρων ύψους άνω των 8 m», με κριτήριο κατακύρωσης η πλέον συμφέρουσα  από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής συνολικού προϋπολογισμού 51.230,60€ (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. 24%).

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αγρινίου, στα γραφεία της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου  (Δαγκλή 25 & Παπαϊωάννου, 2ος όροφος),  στις 31/05/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα έως 11:00 π.μ. (λήξη παραλαβής προσφορών) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου.

 Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν υποψήφιοι ή  προσφέροντες οι οποίοι , δυνάμει της νομοθεσίας του κράτους-μέλους των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στο οποίο είναι εγκατεστημένοι, έχουν δικαίωμα να διενεργούν την συγκεκριμένη προμήθεια .

Περισσότερες πληροφορίες  θα δίνονται από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Αγρινίου ( Παλαμά και Μαβίλη 6- 3ος  όροφος , τηλέφωνο   2641360257) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες   ή  από την  ιστοσελίδα του Δήμου (www.agrinio.gr).                                              
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.