ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Τσιγάρο: Δράση ενημέρωσης στο Αιτωλικό από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ



 Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στις 01/06/2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ, θα βρίσκονται στην Δημοτική  Ενότητα Αιτωλικού  προκειμένου να επισκεφθούν Δημόσιες και Δημοτικές Υπηρεσίες  με σκοπό την ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας.
 Επίσης στην κεντρική πλατεία του Αιτωλικού και ώρα 11:00 π.μ. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος η οποία έχει καθιερωθεί στις 31 Μαΐου θα υλοποιηθεί ενημερωτική δράση για τους Δημότες.   
Το σύνθημα για την ημέρα κατά του καπνίσματος  είναι:

«Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Τσιγάρο»

 Ο κόσμος έχει πλέον συνειδητοποιήσει τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος που αποτελεί σήμερα την πρώτη αιτία νοσηρότητας παγκοσμίως.  Οι χρήστες του καπνού, παρ' όλο που γνωρίζουν τους κινδύνους και πολλοί από αυτούς θέλουν να διακόψουν τη χρήση του, δεν τα καταφέρνουν. Η εξάρτηση είναι ισχυρή και απαιτείται ειδική βοήθεια.
Ο «πόλεμος» ενάντια στο κάπνισμα κερδίζεται αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση και η απαιτούμενη θέληση.
    Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση  της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για κάθε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή  08:00π.μ – 16:00μ.μ
Διεύθυνση Σταυροπούλου 31 (Ραδιομέγαρο)
Τηλ.: 2631363417 Fax: 2631363420
Email: kentrokoin.ipmes@2608.syzefxis.gov.gr





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια