Ορκίστηκε νέος Περιφερειακός Σύμβουλος o Βασίλης Κουμπούρας


Το νέο Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» Βασίλη Κουμπούρα, όρκισε σήμερα, Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Ο κ. Κατσιφάρας ευχήθηκε στο νέο σύμβουλο καλή και γόνιμη θητεία, ενώ υπογράμμισε την άριστη συνεργασία που υπήρξε με τον επικεφαλής της παράταξης Γιώργο Κανέλλη, που αποχωρεί, στα πλαίσια της εσωτερικής συμφωνίας των μελών της παράταξης.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κουμπούρας σημείωσε: «Ελπίζω να ανταποκριθώ στον ρόλο του και να εκπροσωπήσω επάξια στο Περιφερειακό Συμβούλιο τον χώρο της οικολογίας».

Ενώ ο απερχόμενος Σύμβουλος Γιώργος Κανέλλης τόνισε: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Βασίλη Κουμπούρα πως θα διατηρήσει ψηλά τη σημαία της υπεράσπισης του περιβάλλοντος, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της βιώσιμης ανάπτυξης στην περιφέρειά μας».

Στην ορκωμοσία παρέστησαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Κανέλλης και ο συντονιστής της Πολιτικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων Μανώλης Βέμης.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.