ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη 28-6

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike  συννεφιά

Ο καιρός για σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ και από τα δυτικά. Ανεμοι: στα ανατολικά ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις με την ιδία ένταση. Στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 18 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στη Θεσσαλία. Βελτίωση από τις βραδινές ώρες στα νότια. Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 στα νότια πελάγη 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη και βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 20 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 22 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 21 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 18 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 29-06-2018
Καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασια: σε άνοδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια