ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Πατριώτες ...ALA CARTE!

J:\Format B227 July 14\sites-elme-mails\AITNIAS\SYRIZA AITNIAS\ΑΙΤΝΙΑΣ.jpg

"Δύο πολιτικά πρόσωπα, στελέχη της ΝΔ, έχουν συλληφθεί από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλωμάτων παράνομων ελληνοποιήσεων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για "άριστους",  προβεβλημένα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ένας εκ των οποίων είναι πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, εκλεγμένος με τη ΝΔ, και ο άλλος στέλεχος της ΝΔ, πρώην αντιδήμαρχος, νυν πρόεδρος σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης." (ΠΗΓΗ: documentonews.gr).

Η παραπάνω  είδηση κατακλύζει σήμερα τα περισσότερα ενημερωτικά δίκτυα κι έρχεται να συμπληρώσει την λίγο παλιότερη αντίστοιχη είδηση που αφορούσε την καταδίκη  σε 25  χρόνια κάθειρξης του πρώην "γαλάζιου" δημάρχου Μεσολογγίου για την υπόθεση  μεταφοράς    μεταναστών από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου στο εξωτερικό, καταδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη διάσταση που υπάρχει μεταξύ λόγων και έργων, την ανηθικότητα που μπορεί να καλύπτεται  από πομπώδεις και μεγαλόστομες εκφράσεις περί "έθνους", "πατρίδας", "απειλής από τον ξένο", και αποδεικνύοντας πανηγυρικά ότι "ο εθνικισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο του κάθε απατεώνα" .
Το εθνικιστικό κρεσέντο των τελευταίων ημερών της αντιπολίτευσης, με την αρωγή ακροδεξιών δημοσιευμάτων καταχρεωμένων εκδοτών που  που στοχοποιούν, βρίζουν αισχρά και υποκινούν σε πράξεις βίας κατά της "εθνοπροδοτικής" κυβέρνησης "ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ", βρίσκει την καλύτερη απάντησή του στις αποκαλύψεις αυτές.

 Κι αν ο κ. Μητσοτάκης ελπίζει ότι, αφήνοντας στο απυρόβλητο τα ακροδεξιά στελέχη του και διαγράφοντας στελέχη που τολμούν να αρθρώσουν έναν ψύχραιμο πολιτικό λόγο θα αλιεύσει ψήφους που ανήκουν δικαιωματικά στη Χρυσή Αυγή, πλανάται πλάνην οικτρά.. Στο χώρο του παλαιοκομματισμού και της διαπλοκής υπάρχει, βέβαια, αλληλοϋποστήριξη. Καθώς όμως το σύστημά τους καταρρέει, το "ντόμινο" είναι αναπόφευκτο...


Το γραφείο τύπου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια